Beyşehir Üzümlüspor Kulu Deplasmanında Şen Şakrak Döndü

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta ilk devre bugün oynanan maçların ardından sona erdi.

Temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta Kulu Belediyespor’u 3-1 yenmeyi başardı.

Beyşehir Üzümlüspor 26. Dakikada Metehan Vurucunun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda da üstün oyununu sergileyen Üzümlüspor 51. Dakikada Talha Kocadağ’ın süper golü ile 2-0 öne geçti. Bu golün ardından 56 dakikada Bilal Özdede hakeme itirazdan ikinci sarı karttan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 90 dakikası bu sonuçla tamamlandı. Uzatma dakikalarında 90+6’da Sadık Karaaslan takımının golünü atarak skoru 2-1’e getirdi. Kulu Belediyespor bu golün ardından beraberlik için yüklenirken, ani kontrakla 90-10’da Berkay Güneş skoru belirleyen gölü attı. Kulu Belediyespor 1, Beyşehir Üzümlüspor 3 bu sonuçla puanını 21’e yükselterek sralamadaki yerini korudu.

Bir diğer temsilcimiz Huğluspor ise Ereğli deplasmanında Ereğli Ergessporla 1-1 berabere kalarak puanını 18’e çıkararak sıralamadaki yerini korudu.

Lider Akşehirspor deplasmanda Karapınar Belediyespor’u son dakikalarda bulduğu golle 4-3 mağlup ederek namağluıp liderliğini sürdürdü.

Fuzul Ömeranlıspor, Akören Kültürspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönerek zirve takibini devam ettirdi.

Grupta diğer maçlarda şu sonuçlar alındı: Öntur Havzanspor-Ilgın Belediyespor: 1-2, Ak-Set Kadınhanı Belediyespor:11-Cihanbeyli Belediyespor:2.

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta ikinci devre, ara vermeden önümüzdeki hafta oynanacak maçlarla başlayacak.