Bu Tepeye Ebediyete İntikal Eden Mustafa Kürkçü Anısına Tırmandılar

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, doğa tutkunlarının katıldığı doğa yürüyüşü etkinlikleri sürüyor.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Treeking ve Doğa Yürüyüşü Topluluğu tarafından düzenlenen son etkinliğin adresi Ecirli Flama Tepesi oldu.

Beyşehir’de bir araya gelen doğa tutkunları, Yeşildağ Mahallesi’ndeki bin 800 metre rakıma sahip Ecirli Flama Tepesi’ne tırmanış gerçekleştirdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, doğa yürüyüşü etkinliğini ebediyete intikal eden üyeleri Mustafa Kürkçü anısına düzenlediklerini belirterek, “Tepeye iniş ve çıkışta toplam 12 kilometrelik bir mesafeyi kat ettik.

Zirvede kaybettiğimiz üyemiz Mustafa Kürkçü’nün fotoğrafının yer aldığı 'Mustafa Kürkçü'yü rahmetle anıyoruz' yazılı pankartı açarak bir kez daha anmış olduk. Kendisini unutmamız mümkün değil. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Doğa severlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Doğa yürüyüşü etkinliklerimiz ara vermeden devam ediyor Bölgemizi bu etkinliklerle sonbahar döneminde de tanıtmaya devam ediyoruz.” dedi.