Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Yönetimi Güven Tazeledi

BEYŞEHİR - Beyşehir'in av tüfeği üretiminde önde gelen yerleşim merkezlerinden Huğlu Mahallesi'nde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'nde genel kurul heyecanı yaşandı.

Genel kurulda mevcut yönetim oy birliği ile yeniden göreve seçilirken yönetim kurulu başkanı Naci Tanık ise 4'üncü kez aynı göreve getirildi.

2015 yılından bu yana Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Naci Tanık, 4'üncü dönemde de yönetimi ile birlikte kendisine bu görevin layık görülmesinden dolayı kooperatif ortaklarına teşekkür etti.

Yeni dönemle birlikte geleceğe daha umutlu baktıklarını ifade eden Tanık, bugünlere gelmelerinde emeği geçenler ile genel kurul üyelerine ve kooperatif çalışanlarına şükran dolu olduklarını belirtti.

Tanık, kooperatif olarak 2023-2024 ihracat hedeflerinde çıtayı daha da üst noktalara çıkarma hedefinde olduklarını vurgulayarak, "Önceliğimiz istihdam ve üretimi daha da artırarak Huğlu'muza ve bölgemize, ülkemize daha da faydalı işler yapmaktır."ifadelerine yer verdi.

Genel kurulda yeni yönetimde yer alan isimler şöyle: Naci Tanık (başkan), Ali Karagedik, Yusuf Uyar, Cemal Harman, Mustafa Sayın.

Denetim kurulu: Erol ve Yavuz Yaka, Adnan Kol.