MHP Beyşehir’de görev değişimi

BEYŞEHİR - Beyşehir Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanlığı’na Nazım Parla atandı.

Konya MHP il başkanlığında yapılan programla; İl başkanı Remzi Karaarslan, Beyşehir MHP ilçe başkanlığına atanan Nazım Parla’ya mazbatasını teslim etti. Karaaslan, “Parla’nın şahsına ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, Üç Hilal’i ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Görevlendirme sonunda Beyşehir eski MHP ilçe başkanı Muzaffer duymuş yazılı açıklamada bulundu. Duymuş açıklamasında; “Genel Merkezimizin takdiri ile, Beyşehir İlçe Başkanlığı görevim sona ermiş bulunmaktadır. Öncelikle, Kutlu Davamıza uzun yıllar Ocak Başkanlığı ve akabinde Beyşehir İlçe Başkanı olarak hizmet edebilme şerefine nail olabildiğim için Yüce Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Her daim Şahsımı ve yönetimimi yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime teşekkürü borç bilirim. Her zaman söylediğim gibi, bizler bu Mübarek Dava’nın hizmetçileriyiz. Görev verilir başkan olarak, gün gelir nefer olarak davamızın emrinde çalışırız. Görevimiz ne olursa olsun bizler için önemli olan, inandığımız davaya hizmet edebilme gayretidir. Bizler, makam, mevki, koltuk için değil, inandığımız Davamız ve Davamızın muzafferiyeti için varız. Bu itibarla, Genel Merkezimizin takdirini saygı ile karşıladığımı ve Ülkücü Hareketin bir neferi olarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğimi saygı ile bildiririm.

 Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli Bey'in bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da emrinde olmaktan bir an geri durmayacağımı bildiririm" dedi.