Öğrencilerden Başkan Özaltun'a Zİyaret

BEYŞEHİR - Gazi İlkokulu 4 C Sınıfı’nda öğrenim gören bu yıl mezun olacak bir grup ilkokul öğrencisi, beraberindeki Okul Müdür Yardımcısı Musa Mutlu ve sınıf öğretmenleri Rüstem Ertuğrul ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

         Öğrenciler, ziyaretlerinde Başkan Özaltun’a sınıf öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları 72 sayfadan oluşan Beyşehir temalı mezuniyet albümünü hediye etti. Albümü inceleyen ve çalışmalarını  çok başarılı bularak öğrencileri tebrik eden  Başkan Özaltun,  bir süre sohbet ettiği öğrencilerden gelen mezun olacakları okulla ilgili taleplerini de dinledi.

        Özaltun, öğrencilerden gelen bahçe düzenlemesi ve futbol oynayabilecek bir saha yapılmasıyla ilgili taleplerini geri çevirmezken, “Okul bahçesinde yapılabilecek düzenlemelerle  ilgili olarak arkadaşlarımıza gerekli talimatları veriyorum. Bu konuda Belediye olarak yapabileceğimiz  ne varsa inceleyelim. Aynı şekilde okul bahçesinde uygun yer olması halinde sizler belki mezun oluyorsunuz ama öğrenimlerini  sürdürecek diğer arkadaşlarınız için bir saha da yapabiliriz.Neden olmasın. Bu konuda da bir çalışma yürütelim inşallah.”diye konuştu.

        Başkan Özaltun, ziyaretinin sonunda öğrencilere birer satranç takımı hediye etti.