Haber Detayı
29 Mayıs 2023 - Pazartesi 22:53 Bu haber 21542 kez okundu
 
Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Elkin’den Seçim Sonrası Değerlendirme
BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir ilçe başkanımız Recep Elkin 14 Mayıs Birinci tur Seçimleri ve 28 Mayıs İkinci tur seçimlerine ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.
Siyaset Haberi
Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Elkin’den Seçim Sonrası Değerlendirme

BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir ilçe başkanımız Recep Elkin 14 Mayıs Birinci tur Seçimleri ve 28 Mayıs İkinci tur seçimlerine ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.

“ Çok kıymetli hemşerilerim ;

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sürecinde Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ a, AK Parti ve Cumhur İttifakı Partilerine teveccüh göstererek vermiş olduğunuz birlik, beraberlik ve destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beyşehir bu seçim sürecinde; Ülkemizin içerisinden geçtiği tüm sıkıntılı zamanlarda ve zorlu süreçlerde olduğu gibi ülkemizin bekası, bölünmez bütünlüğü, huzur, selamet ve refahın masaya yatırılmak, “ Hasta Adam “ benzetmesi ile mali ve otorite bağımlılıkları olan eski zaman Türkiye’sinin özlemini duyan odakların senaryolarının faaliyete geçirilmek istenildiği bu kritik virajda da yine tavrını, ve kararını Büyük Selçuklunun Kadim Başkenti Konya Beylerinin şehrine yakışır bir tevazu, sükûnet ve ferasetle tamamlamıştır. Demokratik, İnsan hak ve düşünce özgürlüklerine saygılı bir biçimde olması gerektiği şekilde geçirilen bu süreç için AK Parti ve Cumhur İttifakı Partilerini destekleyen veya farklı siyasi görüşünden dolayı desteklemeyen tüm hemşerilerime sonsuz minnetlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat şahsında belirttiği üzere Yeni Türkiye Yüzyılı sloganı ile Yeni bir Türkiye süreci başlamıştır ve bu süreçte Kaybeden hiç kimse olmayacak, Türkiye Kazanacaktır.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için geçirilen süreçte İlçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gülşah Bahçeci ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Enes Han Pınar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerimize, Cumhur İttifakı Bileşeni Olan Partilerin Genel Başkanları Nezdinde İlçe Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine ,Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı ve Ülkü ocakları mensuplarına göstermiş oldukları gayret, emek, fedakarlık ve birlik beraberlikten dolayı hassaten teşekkür ediyorum.

Yeni dönemin, Yeni Türkiye yüzyılında İlçemiz, Bölgemiz, Ülkemiz ve İslam Alemi adına hayırlar, getirmesini Cenabı Allah’tan diliyor. Siz değerli Hemşerilerime saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. “

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Beyşehir, İlçe, Başkanı, Elkin’den, Seçim, Sonrası, Değerlendirme,
Yorumlar
Haber Yazılımı