Haber Detayı
12 Şubat 2024 - Pazartesi 19:30 Bu haber 32305 kez okundu
 
Başkan Adil Bayındır Sahada, Seçim Mesaisinde
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, “Beyşehir’imizi dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi.
Siyaset Haberi
Başkan Adil Bayındır Sahada, Seçim Mesaisinde

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, “Beyşehir’imizi dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi partililerle birlikte çıktığı sahada yürüttükleri çalışmaları yoğunlaştırdı.

Sahada gerçekleştirdiği çalışmalarına AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal’ın da eşlik ettiği Başkan Bayındır, bu çerçevede ilçe merkezindeki Pazar yeri, Cumartesi pazarı ile Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi ve Yeşilyurt Oto Sanayi Sitesi’ni de ziyaret ederek esnaflar, iş insanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanlarıyla sohbet eden Bayındır, “Dünyanın birçok ülkesine yapılan ihracatın merkezi olan organize sanayimiz Beyşehir’imizin ve ülkemizin gururu olmaya devam ediyor” diye konuştu.

Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla da buluşan, Vuslat Parkı’nda gezen aileler ile oyun parklarında oyun oynayan çocuklarıyla da sohbet edip oyunlarına eşlik eden Bayındır: ”Beyşehir’imizde güneşi fırsat bilip göl manzarası eşliğinde sıcak havanın tadını çıkaran vatandaşlarımızla buluştuk. İlgi ve alakalarından ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Geleceğimizin mimarı çocuklarımızla bir arada olmaktan da ayrı bir keyif alıyorum. Çocuklarımızın yüzlerinden tebessüm hiç eksik olmasın diye çalışıyoruz. Her şey Beyşehir için diyerek çıktık, Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte sahada biriz, birlikteyiz. Bugüne kadar yaptıklarımıza şahitsiniz, bu dönemde de yaptığımız hizmetlerin üstüne koyarak çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Beyşehir hazır ve kararlı” diye konuştu.

Ziyaretlerinde birlik, beraberlik ve hizmet mesajı veren Bayındır, “Beyşehir’imizi dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayacağız. Masalardan değil sahalardan bir yönetim sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Bayındır, ziyaretleri kapsamında son olarak dış mahallelerden Adaköy ve Akçabelen mahallelerinde de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, “Biz yürüdükçe hemşehrilerimiz de bizimle birlikte yürüyor, yollar aşılıyor, gönüller bir oluyor. Gece gündüz demeden Beyşehir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” cümlelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Adil, Bayındır, Sahada,, Seçim, Mesaisinde,
Yorumlar
Haber Yazılımı