Haber Detayı
23 Temmuz 2022 - Cumartesi 18:16 Bu haber 2802 kez okundu
 
Başkan Altay 24 Temmuz Basın Bayramı’nı Kutladı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, basında sansürün kaldırılışının 114. yılında medya mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
Güncel Haberi
Başkan Altay 24 Temmuz Basın Bayramı’nı Kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı şöyle:

“Medya kuruluşlarımız ilkeli, objektif ve basın ahlakına uygun bir anlayış ışığında ortaya koydukları çalışmalarla, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve toplumsal bilincin oluşmasında son derece mühim bir vazifeyi yerine getirmektedir.

Bundan 114 yıl önce basında sansürün kaldırılmasıyla, bu önemli vazife çok daha kıymet kazanmış ve vatandaşlarımızın haber alma hak ve özgürlüğünün tesis edilmesi yönünde büyük bir adım atılmıştır.

Gece gündüz demeden fedakârca görevlerini icra eden sağduyulu medya mensuplarımız gerek ülkemizin, gerekse toplumumuzun hassasiyetlerini gözeterek, doğru ve objektif haberlerle milletimizin ortak sesi olmayı başarmıştır.

Konya’mız güçlü bir şekilde müreffeh yarınlara yürürken, medya mensuplarımız ve medya kuruluşlarımız da bu yürüyüşe önemli katkı sağlamaktadır.

Bu duygularla, kamuoyunu aydınlatmak ve toplumu haberdar etmek adına gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm medya çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, 24, Temmuz, Basın, Bayramı’nı, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı