Haber Detayı
10 Kasım 2023 - Cuma 14:37 Bu haber 27193 kez okundu
 
Beyşehir AK Parti'de İlk Müracaatı Recep Elkin Yaptı
BEYŞEHİR - Beyşehir Ak Parti'de, Beyşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatını yapan ilk isim, Önceki dönem Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı Recep Elkin oldu.
Siyaset Haberi
Beyşehir AK Parti'de İlk Müracaatı Recep Elkin Yaptı

BEYŞEHİR - Beyşehir Ak Parti'de, Beyşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatını yapan ilk isim, Önceki dönem Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilat Başkanı Recep Elkin oldu.

Recep Elkin internet ortamında yapılan başvuru sonrasında evrak teslimi için Ak Parti Beyşehir ilçe teşkilatına geldi. Beraberindekilerle birlikte fotoğraf karesi veren Elkin yapılacak olan seçimin başta Beyşehir’e ve bölgemize hayırlı olmasını temenni etti.

Elkin açıklamasında; “Hep Birlikte Yeni Fikirlerle Güçlü Beyşehir sloganıyla memleketimiz için yola çıkma kararı aldık. 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Beyşehir Belediye Başkanlığı Aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Bu süreçte bizlere destek veren hemşerilerimize teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hep Birlikte Beyşehir’imiz için yeni fikirlerimiz var” dedi.

Recep Elkin Kimdir?

"1987 yılı Beyşehir doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi doğup büyüdüğüm Beyşehir’de, üniversite eğitimimi, Anadolu Üniversitesi “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” bölümünde tamamladım. Evli ve üç çocuk babasıyım. Üniversite eğitimimden sonra aile şirketimiz olan Topaloğulları Et ve Et Ürünleri bünyesinde Üretim Sorumlusu olarak çalışmaya başladım. 2014 – 2020 yılları arasında Elkin İnşaat ile inşaat sektöründe faaliyet göstererek birçok başarılı projeye ekip arkadaşlarımla imza attım. MÜSİAD ve BEYMÜT derneklerinin çeşitli yönetim kademelerinde sorumluluk aldım.

Partimizin kuruluşundan itibaren Gençlik kollarında başladığım siyasi hayatımda, 2017 – 2020 yılları arasında Beyşehir İlçe Başkan Yardımcılığı görevini icra ettim. 2020 yılı Nisan ayı itibariyle de başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimin her bir ferdiyle birlikte yürümekten gurur duyduğum Beyşehir İlçe Başkanlığı Görevine seçildim.

İlçe başkanlığım süresince Beyşehir’de birçok yeniliğe imza atmaya çalıştım. Siyasilerin, Bürokratların ve Yerel Yönetimlerin sorumluluklarının sadece görev talimatları ile sınırlı olmadığına; halkın birlik ve beraberlik duygularına hizmet edip siyasetin ve halkın kaynaştırılması adına söyleşiler, çeşitli spor turnuvaları, mahalle ziyaretleriyle birlikte sosyal etkinlikleri hayata geçirmeyi görev bildim. Her bir vatandaşımızın derdine, sorunlarına ve şikayetlerine çözüm üretmek için ekip arkadaşlarımla beraber canla başla çalıştım. Bu çalışmalar sayesinde çok sevdiğimiz Beyşehir’e hizmet etmek için gerekli bilgi ve birikimi elde ettim.

Bu başarılar ve çalışmalar neticesinde siz değerli hemşerilerimin takdir ve teveccühünü her buluşmamızda hissettim. Bu hislerim doğrultusunda 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, Adalet ve Kalkınma Partisi Beyşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yaptım. Siz değerli Beyşehir halkına hizmet etmek ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Beyşehir’i geleceğe taşımak adına çıktığım bu yolda hepinizin desteğini bekliyorum."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, AK, Parti'de, İlk, Müracaatı, Recep, Elkin, Yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı