Haber Detayı
11 Kasım 2023 - Cumartesi 14:47 Bu haber 29778 kez okundu
 
Beyşehir AK Parti'de Yeni Yönetim Belli Oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklama ile yeni ilçe yönetim kurulunda görev yapacak isimler belli olduğunu belirtildi.
Siyaset Haberi
Beyşehir AK Parti'de Yeni Yönetim Belli Oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklama ile yeni ilçe yönetim kurulunda görev yapacak isimler belli olduğunu belirtildi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin millete hizmet heyecanı ile dün, bugün ve daima aşk ile çalışan, ana kademe, kadın ve gençlik kollarına sahip bir parti olduğunu belirtti.

“Siyaset kalp işidir, sevda işidir, siyasette hizmet de bayrak yarışıdır” diyen Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek milletin her bir ferdi ile gönül bağı kurmaya yeni dönemde yeni yönetim kurulu arkadaşlarıyla devam ettiklerini vurgulayan Şanal, şu ifadelere yer verdi:

“Çok kıymetli bölge halkımız, çok değerli hemşehrilerimiz ve Ak davaya gönül vermiş gönüldaşlarımız, cumhurbaşkanımız, Genel merkezimiz ve Ak Parti Konya il başkanlığımızın olurları ile AK Parti Beyşehir ilçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bu onurlu vazifeyi şahsıma layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum ve görevi devreden Recep Elkin kardeşime de teşkilatımız adına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Genel siyasetimiz olarak, demokrasisini güçlendiren, kalkınma altyapısını büyük ölçüde oluşturan, güvenlik sorunlarını çözen, uluslararası  hareket kabiliyetini arttıran bir ülke olarak, ekonomide çok yeni bir seviyeye çıkmanın da mücadelesini veriyoruz.

“YEREL SEÇİMLERE ŞİMDİDEN HAZIRLIĞA BAŞLAYACAĞIZ2

Hatırlanacağı üzere; milli mücadele döneminin ardından başlattığı her demokrasi ve kalkınma hamlesi darbelerle, vesayetle, siyasi istikrarsızlıkla, terörle, sosyal çalkantılarla kesilen Türkiye, o günleri geride bırakmış önündeki engelleri aşarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Bölgemiz ve ilçemiz ile alakalı olarak; AK Parti Beyşehir İlçe teşkilatımız olarak tabi önümüzde bir yerel seçim var, bölgemizde bizlere gelen yoğun olarak bir özlem var ve buna istinaden de yeni yönetim kurulumuz ile Seçim Koordinasyon komisyonlarımızı hemen oluşturduk. Yerel seçimlere şimdiden hazırlığa başlayacağız. Onun için de bu seçimler için olabilecek eksiklerimizi çıkartıp gidermek suretiyle de adımlarımızı hemen atıyoruz.

Aşk ile seçimleri bekleyen, arzulayan, motivasyonu yüksek, kararlı bir ekibimiz var ve biz de bugün değerli yönetim kurulumuzu sizlerle paylaşıyoruz.

“AK BELEDİYECİLİĞİ BEYŞEHİR’LE BULUŞTURMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ”

Çok heyecanlı gençlik kollarımız, çok tecrübeli kadın kollarımız ve çok kararlı Ana kademe yönetimimiz ile 2024 yılına yeni bir AK belediyeciliği ile sizleri buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu bağlamda, değerli meclis üyelerimize, çok kıymetli tüm mahalle başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine muvaffakiyetler temenni ediyorum ve yeni yönetim kurulu ekibimizin ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini  diliyorum.”

Kahraman Şanal, parti teşkilatının yeni yönetimin görev alan isimleri ise şu şekilde açıkladı:

İlçe Başkanı      :KAHRAMAN ŞANAL
MEHMET EKİZ 
YUNUS TURGUT
ALİHAN YENİYIL 
YUNUS HUĞLU
HÜSEYİN TEKİN
OĞULCAN YAŞAR YÜREKLİ
NİHAT KARAKAYA
MURAT ÇALIŞKAN
HÜSEYİN GÖKHAN KAYA
BİLAL ÇALIŞKAN
MAHMUT ACET
HALİL AYHAN
SÜHEYLA AKKANAT
HACER SÜRÜCÜ
İSMAİL KARA
MUSTAFA GÖKMEN
MAHMUT AÇIKGÖZ 
OSMAN KÜÇÜKGÜZEL
BİROL DEMİRCAN

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, AK, Parti'de, Yeni, Yönetim, Belli, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı