Haber Detayı
15 Ocak 2022 - Cumartesi 11:33 Bu haber 3945 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor Dondurucu Soğuğa Rağmen İdmana Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek olan Beyşehir Belediyespor’da durmak dinlenmek yok, ikinci devre hazırlıkları sürüyor
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor Dondurucu Soğuğa Rağmen İdmana Devam Ediyor

BEYŞEHİR - Bu haftayı maç yapmadan geçirecek olan Beyşehir Belediyespor’da durmak dinlenmek yok, ikinci devre hazırlıkları sürüyor

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda zirve mücadelesi veren ilçe temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor, ikinci devre hazırlıklarını beyaz örtüyle kaplı saha zeminine ve eksi 10 derece soğuğa rağmen akşam saatlerinde gerçekleştirdiği idman programlarıyla sürdürüyor.

A Grubu’nda ilk devrenin son haftasında fikstür gereği müsabaka yapmayacak olan mavi-beyazlılar ilk devreyi 15 puanla averajla aynı puana sahip lider Beyşehir Üzümlüspor’un gerisinde ikinci sırada tamamladı.

Ancak, daha ilk devre sona ermeden ikinci yarı oynayacağı müsabakaları düşünen Beyşehir Belediyespor, idman programlarını aksatmıyor.

Antrenör Ali Karabacak nezaretinde sürdürülen idman programı, gece aydınlatması bulunan sentetik çim saha da yürütülüyor.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR!

Karabacak, antrenmana ilişkin fotoğraf karelerini kişisel sosyal medya hesabından paylaşırken, “Eksi 10 derece soğuğa rağmen antrenmanlara devam ediyoruz. Bu soğuk havaya rağmen fedakarlık yaparak canla başla çalışan tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

İYİ Kİ DOĞDUN YUSUF VE ÖMÜR!

Öte yandan, Beyşehir Belediyespor’da takım formasını terleten başarılı futbolculardan takım kaptanı Yusuf Savur ile Ömür Koç’un doğum günü de idman sonrası pasta kesilerek kutlandı.

Antrenör Karabacak, “Yusuf Savur ve Ömür Koç kardeşlerimizin doğum gününü ailemizle birlikte kutladık. Her iki kardeşimize de hep birlikte sağlık, başarılı mutlu yıllar dileriz” cümlelerini kullandı.

A GRUBU’NDA 3 MÜSABAKA OYNANACAK

Bu arada, Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda ligin ilk devre müsabakaları Pazar günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Grupta bugüne kadar oynadığı tüm maçlarını kazanarak halen liderliğini sürdüren ilçemizin bir başka temsilcisi olan Beyşehir Üzümlüspor, kendi sahasında Hadimspor’u konuk edecek. Bu müsabaka Derebucak’ta oynanacak.

A Grubu’nun diğer maçlarında ise Seydişehir Gücü-Hüyük Belediye Gençlikspor ile Alibeyhüyüğüspor-İ.Çumra Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Ali Rıza Önses

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, Dondurucu, Soğuğa, Rağmen, İdmana, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı