Haber Detayı
15 Ocak 2022 - Cumartesi 11:38 Bu haber 8633 kez okundu
 
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Beyşehir’de
BEYŞEHİR - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Beyşehir’de

BEYŞEHİR - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Yüksel, kendisine eşlik eden Genel İdare Kurulu üyesi Burcu Akçaru, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz’la birlikte geldiği Beyşehir ilçesinde önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanı Sezer Telli ile partisinin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, işyeri sahipleriyle sohbet eden Ünzile Yüksel aktardıkları sorun ve taleplerini dinledi.

Kahvehanelerde vatandaşlarla da biraraya gelen Yüksel, ziyareti esnasında partiye katılma talebini ileten vatandaşlara da üyelik rozetlerini taktı.

“VATANDAŞLARIMIZ ZAM YAĞMURUNDAN BUNALMIŞ DURUMDA”

İYİ Parti İlçe Başkanı Sezer Telli, bugünkü ziyaret programına ilişkin yaptığı açıklamasında, “Ziyaretlerimiz esnasında partimize ‘ben de varım’ diyerek üye olmak isteyen vatandaşlarımızı görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Sahada gördük ki, vatandaşımız sürekli gelen zam yağmurundan artık bunalmış durumda.

Sandığın bir an önce gelmesini bekliyor ve tek umudun Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve kadrolarında olduğunu özellikle belirtiyor.

Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan yardımcımıza, milletvekilimize ve yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İyi, Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Ünzile, Yüksel, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı