Haber Detayı
03 Ekim 2021 - Pazar 18:48 Bu haber 4548 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor sezonu açtı
BEYŞEHİR - Bu yıl, Konya 1.Amatör Küme'de mücadele verecek olan ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, yeni sezonu şampiyonluk parolasıyla açtı.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor sezonu açtı

BEYŞEHİR - Bu yıl, Konya 1.Amatör Küme'de mücadele verecek olan ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, yeni sezonu şampiyonluk parolasıyla açtı.

Konya 1.Amatör Küme’de mücadele eden ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarının startını verdi. Mavi Beyazlı ekip teknik ekip nezaretinde 75. Yıl Cumhuriyet stadında Üzümlüsporla hazırlık maçı yaptı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda gerçekleştirilen sezon açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mavi-beyazlılara yeni futbol sezonunda başarı dileğinde bulundu, “Sizlerden güzel sonuçlar, başarılar bekliyoruz. Ama sportmenliği, centilmenliği ön planda tutarak. Size yakışan, sahada taşıdığınız formanın hakkını vermek. Kendinize yapılmasını istemediğinizi, bir başkasına yapmamak. Bu da en güzel kurallardan biridir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bayındır, sezon açılışında aynı kümede mücadele verecek olan Beyşehir’in bir başka temsilcisi futbol takımı olan Üzümlüspor’a da başarı temennisinde bulundu. Bayındır, yapacakları hazırlık maçı öncesinde Beyşehir Belediyespor ve Üzümlüspor’lu futbolcularla toplu olarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Bayındır, sezon açılışına katılan AK Parti ilçe Başkanı Recep Elkin, CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan, oda ve derneklerin temsilcileri ve takım yöneticileri daha sonra her iki takım arasında oynanan hazırlık müsabakasını protokol tribününden birlikte izledi.

Beyşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ali Karabacak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2021-2022 sezonuna hazırlık amacıyla bugün oynadıkları müsabakanın takımdaki eksiklikleri görme adına çok iyi bir fırsat olduğunu belirterek, “Sadece ilçemizin gençlerinden oluşturduğumuz takımımız, inşallah sezona daha hazır hale gelecektir. Ayrıca ilçemizin temsilcilerinden Üzümlüspor’a da yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, sezonu, açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı