Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 18:32 Bu haber 9428 kez okundu
 
Beyşehir, Yeni Hükümet Konağına Kavuşuyor
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya hesabındaki paylaşımında, ilçeye müjdeyi "Beyşehir yeni hükümet konağına kavuşuyor" cümleleriyle verdi.
Güncel Haberi
Beyşehir, Yeni Hükümet Konağına Kavuşuyor

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya hesabındaki paylaşımında, ilçeye müjdeyi "Beyşehir yeni hükümet konağına kavuşuyor" cümleleriyle verdi.

Samancı, ilçenin tarihi dokusuna uygun mimariyle inşa edilecek olan yeni hizmet binasının 2022 yılı yatırım programına alındığını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya şehrimiz adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Samancı, paylaşımında 4 katlı yeni hükümet konağına ait projenin görsellerine de yer verdi.

MEVCUT HÜKÜMET BİNASI YIKILACAK, YENİ KONAK BURAYA İNŞA EDİLECEK...

Yatırım programına alındığı kamuoyu ile paylaşılan yeni hükümet konağının mevcut hükümet konağının yıkılmasının ardından aynı yere inşa edileceği, bu süreçte eski adliye binasının da yıkılarak yeni hükümet konağının bahçesi olarak çevre düzenlemesine dahil edileceği öğrenildi.

Mevcut hükümet konağının yıkılmasının ardından İlçe Kaymakamlığı'ndaki birimlerin ise yeni konak yapılıncaya kadar eski devlet hastanesi hizmet binasına taşınması gündeme geldi.

Bu konunun bugünlerde yapılacak istişare ve değerlendirmelerin ardından netlik kazanması bekleniyor. Konuyla ilgili nihai kararı ise İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir verecek...

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir,, Yeni, Hükümet, Konağına, Kavuşuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı