Haber Detayı
24 Temmuz 2022 - Pazar 15:15 Bu haber 6260 kez okundu
 
Çilek diyarı Hüyük'de festival coşkusu sürüyor
HÜYÜK - Hüyük ilçesinde düzenlenen Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali sürüyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Çilek diyarı Hüyük'de festival coşkusu sürüyor

HÜYÜK - Hüyük ilçesinde düzenlenen Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali sürüyor.

Hüyük Belediyesi tarafından kent meydanında gerçekleştirilen festivalin üçüncü gününde konserde sahne alan Manuş Baba ismiyle bilinen ünlü şarkıcı Mustafa Özkan, Hüyüklü gençlere müzik ziyafeti yaşattı.

Sanatçılar Şebnem Sezer ve Damla Yıldız’ın ardından sahneye çıkan Manuş Baba’nın konserine yoğun ilgi gösteren hayranları, cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Manuş Baba, konserinde “Eteği Belinde", "Bu havada gidilmez", "dönersen ıslık çal", "haberin var mı", "bir tek sensin içimde” gibi dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirirken alanı dolduran kalabalığa unutulmaz bir akşam yaşattı.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, çocuklarla birlikte çıktığı sahnede Manuş Baba’ya teşekkür ederek hediyesini takdim etti.

Festival kapsamında düzenlenen Hüyük çileği temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlere konser arasında ödülleri de verildi.

Yarışmada birinciliği Muhammet Özen, ikinciliği İbrahim Erdoğan ile üçüncülüğü ise Mehmet Emin Çiçek'in fotoğrafları elde etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Çilek, diyarı, Hüyük'de, festival, coşkusu, sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı