Haber Detayı
24 Aralık 2023 - Pazar 19:59 Bu haber 70490 kez okundu
 
Elkin; Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz
BEYŞEHİR - Beyşehir Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ederek, Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat eden Recep Elkin aday adaylığı çalışmalarına devam ediyor.
Siyaset Haberi
Elkin; Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

BEYŞEHİR - Beyşehir Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ederek, Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat eden Recep Elkin aday adaylığı çalışmalarına devam ediyor.

Beyşehir çarşı merkezi başta olmak üzere ilçemiz sınırlarında ulaşabildiği her noktaya giderek vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Elkin, bu ziyaretler sırasında vatandaşların dile getirdiği sorunları ve talepleri not alarak çözümler için çalışacaklarını beyan etti. Aynı zamanda teşkilat başkanlığı sırasında öncü olduğu ve tamamlanan projeleri anlatırken, halen devam eden projelerinde yakından takipçisi olduğundan bahsetti.

Vatandaşlarla sohbet eden Elkin “Ak Parti İlçe Başkanlığım döneminde, ilçemizin 67 mahallesinin eksiklerini giderebilmek için yönetimimle birlikte gecemizi gündüzüme katarak çalıştık. Ankara ve Konya hattından ilçemize yatırım çekebilmek noktasında adeta mekik dokuduk. İnandığımız dava uğruna çıktığımız bu yolda, ilçemize hizmet edebilmek için birçok proje üretip gerekli toplantılara katıldık. Attığımız her adımda neden daha iyi ve güzeli Beyşehir’de olmasın diyerek, çok sevdiğimiz Beyşehir için mücadeleden asla geri durmadık. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözünü şiar edinerek, Beyşehir’in her noktasında gücümüzün yettiğince çalıştık. İlçe merkezimiz ve bağlı mahallelerin alt yapı ve üst yapı çalışmalarında birçok yatırımın bölgemize gelmesine öncülük ettik. Bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda kalıcı doğal gaz getirilmesi için yetkili mercilere yaptığımız girişimler sonuç verdi ve Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Doğal Gaz Boru Hattı projesinin Seydişehir – Beyşehir ayağının çalışmalarını sağladık.” açıklamalarında bulundu.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Elkin son olarak, ilçe başkanlığı dönemindeki birleştirici etkinliklerin adaylık süresince de devam edeceğini, vatandaşlarla iç içe olmayı sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Elkin;, Ayinesi, İştir, Kişinin, Lafa, Bakılmaz,
Yorumlar
Haber Yazılımı