Haber Detayı
24 Ağustos 2021 - Salı 09:24 Bu haber 5678 kez okundu
 
Gençler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Leo Makine
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bu yıl 1’incisi gerçekleştirilen Geleneksel Gençler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
Spor Haberi
Gençler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Leo Makine

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bu yıl 1’incisi gerçekleştirilen Geleneksel Gençler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvanın final müsabakasında Samet Otopark’ı 3-1’lik skorla mağlup eden Leo Makina Futbol Takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Esentepe Mahallesi’ndeki sentetik çim sahada oynanan ve oldukça çekişmeli bir müsabakaya sahne olan nefesleri kesen final karşılaşmasını kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanısıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP İlçe Başkanı Nazım Parla gibi isimler de protokol tribünlerinden izleyenler arasındaydı.

Final maçı sonrasında şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa, madalya, ödül ve plaketleri müsabakayı izleyen protokol üyeleri tarafından verildi.

AKIŞ: “ÇOK GÜZEL BİR FİNAL MAÇI İZLEDİK”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yaptığı konuşmada, kendisinin de AK Parti Gençlik Kolları’nda yetişmiş olduğunu hatırlatarak, “AK Parti Gençlik Kollarımızı bu güzel organizasyonu ile ilgili çok çok tebrik ediyorum. Gerçekten hep birlikte muhabbetle geçen güzel bir organizasyon yapmışlar. Yürekten tebrik ediyorum kendilerini ve bu güzel turnuvada mücadele eden, ter döken tüm takımlarımızı da kutluyorum. Özellikle final maçında çok iyi mücadele ortaya koyan birinci olan takımımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç izledik. Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

ALTAY: “KONYASPOR MAÇINDA BU KADAR SEYİRCİ YOKTU”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Beyşehir’deki final maçına ilk daveti aldığında ve sonrasında, “Hakikaten bu geç saatte ne yapacağız’ diyerek geldim ama dün Konyaspor maçında bu kadar seyirci yoktu. Beyşehir’de ne kadar büyük bir coşku olduğuna şahit olduk. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Altay, Beyşehir İlçe Başkanı Elkin’i düzenledikleri bu güzel organizasyondan dolayı kutladığını dile getirirken, turnuvada mücadele eden tüm takımlara teşekkür etti. Altay, turnuvada ilk üçe giren takımları Konyaspor’un bir maçında locada ağırlamak istediklerini de vurgularken, “Tüm arkadaşları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, centilmence geçen turnuvada mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederken, ipi göğüsleyen ekip oyuncularını da kutladı.

BAŞKAN BAYINDIR: “HEPİMİZİN ÖZLEDİĞİ BİR TURNUVAYDI”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ise, AK Parti Gençlik Kolları’nı ilçede düzenlediği bu turnuvadan dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, “Bizim hepimizin yıllardır özlediğimiz bir turnuvaydı. Hayırlı olsun, devamını da diliyor ve bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, yoğun programından dolayı final maçının ikinci devresini izleme imkanı bulabildiğini vurgulayarak, “Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Burada bu ülkenin gençlerinin birlik ruhu içerisinde olduğunu bir kez daha gördüm” diye konuştu.

ELKİN: “AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI OLARAK GENÇLERİMİZE YÖNELİK PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de, 16-26 yaş grubundan oluşan 12 takımın bu yıl ilkini düzenledikleri futbol turnuvasında boy gösterdiğini vurgulayarak, “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, kutluyorum. Centilmence geçen bir final müsabakası oldu. Birinci gelen takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bundan sonra da gençlerimize yönelik programlarımız devam edecek. Güzel bir atmosfer yakaladık tüm arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte. Ben herkese ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde sözlere yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gençler, Arası, Futbol, Turnuvası, sona, erdi., Şampiyon, Leo, Makine,
Yorumlar
Haber Yazılımı