Haber Detayı
02 Mart 2024 - Cumartesi 11:30 Bu haber 29383 kez okundu
 
Huğlu’da CHP Adayı Şenyurt’a Yoğun İlgi
BEYŞEHİR - Huğlu’da Huğlu’da CHP Adayı Şenyurt’a Yoğun İlgi. Genç yaşlı onlarca Huğlulu CHP Beyşehir belediye başkan adayı eczacı Rıdvan Şenyurt’u mahalle meydanında karşıladı.
Siyaset Haberi
Huğlu’da CHP Adayı Şenyurt’a Yoğun İlgi

BEYŞEHİR - Huğlu’da CHP Adayı Şenyurt’a Yoğun İlgi. Genç yaşlı onlarca Huğlulu CHP Beyşehir belediye başkan adayı eczacı Rıdvan Şenyurt’u mahalle meydanında karşıladı. 

CHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt ve beraberindekiler; Huğlu Özgürlük Meydanında onlarca kişinin sevgi gösterisiyle karşılandı.

Kıraathanede toplanan Huğlululara seslenen Chp Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar: “ Buraya yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla geldik. Cumhuriyet Halk Partisi buraya her zaman geldi. Fakat Rıdvan Başkanın ilçe başkanlığında başlayan evrim, sonrasında ki bir değişim, Cumhuriyet Halk Partisinin yep yeni yüzleriyle geldik. Oy pusulasıyla sizlerin belirleyeceği pırıl pırıl tertemiz meclis üyesi adaylarımızla geldik sizlerin karşısına. Bizim popüler olmayan, hiçbir ihaleye girmeyen şaibesiz bir kadroyla geldik diyerek meclis üyesi adaylarını tanıttı.”

CHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt’ta burada yaptığı konuşmada: “Ben bugün çok onura oldum, çok şeref duydum. Ben Huğlu’ya geldiğimde her zaman aynı duyguları yaşıyorum. Karşılamanız için çok teşekkür ediyorum. Siyaset gelip geçicidir, makamlar gelip geçicidir. Önemli olan benim Huğlu’ya olan dostluğumdur.

Huğlu her zaman benim başımın üzerindedir. Huğlu; emeği ve emekçinin hakkını bilir, çünkü Huğlu alın teriyle para kazanır. Bu anlamda Huğlu’nun benim kalbimdeki yeri çok özeldir.”

Şenyurt’un konuşmasının geniş özetini video da izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu’da, CHP, Adayı, Şenyurt’a, Yoğun, İlgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı