Haber Detayı
02 Mart 2024 - Cumartesi 23:47 Bu haber 26862 kez okundu
 
YRP Başkan Adayı Prof.Dr. Muşmal: “Sizlerin Sevgisini Boşa Çıkarmayacağız”
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, “Benim Anadolu’mun bağrından kopan çok kıymetli hemşehrilerim, sizlerle var olduk. İnşallah sizlerin sevgisini asla boşa çıkarmayacağız” dedi.
Siyaset Haberi
YRP Başkan Adayı Prof.Dr. Muşmal: “Sizlerin Sevgisini Boşa Çıkarmayacağız”

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, “Benim Anadolu’mun bağrından kopan çok kıymetli hemşehrilerim, sizlerle var olduk. İnşallah sizlerin sevgisini asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Beyşehirliler’le buluşan Prof.Dr.Muşmal, meydanı dolduran coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

 

“MEYDAN KONUŞUYOR…”

“İşte meydan konuşuyor, meydan… İşte bu coşku, işte bu heyecan, bu teveccüh sizlerin sayesinde… 31 Mart gecesi inşallah Beyşehir’imizin tarihini değiştireceğiz.” sözleriyle konuşmasına başlayan Muşmal, “Bilirsiniz, ben bugüne kadar hep tarih yazdım tarihçi olarak. Allah’ın izniyle şimdi siz tarih yazacaksınız” ifadelerine yer verdi.

“ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA…”

Beyşehir’de 31 Mart’ta göreve gelmesi halinde 1994 ruhuyla şeffaf belediyecilik anlayışıyla, geçmişten gelen mirasla geleceği  inşa edeceklerini vurgulayan Muşmal, şöyle konuştu:

“İnşallah o 94 ruhuyla bu aziz şehir, bu kadim şehir Beyşehirimiz’i Yeniden Refah Partimize kazandıracağız. Ve o zaman kazanan Beyşehir olacak.

Hepimiz kazanacağız.

“ÖNCE BU ŞEHRİN EVLATLARI, BU ŞEHRİN KADINLARI, ANALARI VE ÇOCUKLARI DİYORUZ”

Biz önce ‘bu şehrin evlatları’ diyoruz. Önce ‘bu şehrin kadınları, anaları, çocukları’ diyoruz. ‘Bu şehrin gençleri’ diyoruz. Allah'ın izniyle refah seviyesi yüksek bir şehir için yaşanılabilir bir Beyşehir için hazır mıyız Beyşehir. Hazır mıyız Beyşehir? Allah'ın izniyle ben de hazırım. Başlıyoruz. Allah sizden razı olsun. İşte işte benim aziz şehrimin insanı işte. Benim Anadolu'nun bağrından kopan çok kıymetli hemşehrilerim, sizlerle var olduk. İnşallah sizlerin sevgisini asla boşa çıkarmayacağız, sizi mahcup etmeyeceğiz.”

“BİZ ‘GÖL’ DEDİKÇE BAŞKA YERLERE ÇEKİLİYOR”

Konuşmasında, Beyşehir Gölü’nün yaşadığı sorunlara değinen ve “Biz ‘göl’ dedikçe biliyorsunuz, yıllardır ‘göl’ diyoruz. Yıllardır ‘Beyşehir’ diyoruz. Biz ‘göl’ dedikçe başka yerlere çekiliyor.” şeklinde cümlelere yer veren Muşmal, şöyle devam etti:

“Biz ‘sokak hayvanları sorunu var’ diyoruz. Biz ‘sanayi bölgemizin genişletilmesi, altyapı sorunlarımızın çözülmesi’ diyoruz. Allah inşallah size izin verecek. Şimdi bakın hangi yüz yıldayız.

DOĞALGAZ MÜJDESİ…

İlçe merkezimiz başta olmak üzere asfalt sorunlarının çözülmesi, acilen Yeşilyurt sanayi bölgesine ve organize sanayi bölgesine doğal gazın getirilmesi için mücadele edeceğiz. Bunu buradan müjdeliyorum.

Bunlarla birlikte sosyal tesislerimizin yapılması için de çalışmalara başlayacağız. Biz Beyşehir'de kültür ikliminin oluşması için mücadele vereceğiz.

 Buradan ova köylerine sesleniyorum.

“BEYŞEHİR DEĞİŞECEK”

Bizim başkanlığımız döneminde şunun sözünü hepinize veriyorum.

İnşallah biz ova köylerimizi susuz bırakmayacağız. Herkes pancarını ekecek. Buğdayını ekecek. İnşallah o bereketle birlikte Beyşehir değişecek. İnşallah bu coğrafyada bu aziz şehrimin hiçbir çiftçisi mağdur edilmeyecek.

“İHRACATIMIZ VAR AMA İMAR SORUNLARIMIZ VAR”

Değerli hemşehrilerim, sıra geldi Huğlu’ya Üzümlü’ye… Şimdi her gün binlerce işçinin emekçi kardeşlerimin çalışmaya gittiği günlük beş on bin insanın giriş çıkış yaptığı Üzümlü'de, Huğlu’da, Allah'ın izni ile biz varız, var olacağız.

Evet, ihracatımız var. Şimdi evet ihracatımız var ama imar sorunlarımız var. Günlük binlerce emekli kardeşlerimiz orada çalışıyor. Ekmeğini kazanıyor ama yirmi dört saat nöbette duran bir ambulansımız bile yok.

“MAALESEF ÇAMURDAN GEÇİYORUZ, BU ŞEHRİMİZİN AYIBI”

Amerika'dan, Almanya'dan dünyanın pek çok ülkesinden, bölgemize ticaret yapmak amacıyla çok sayıda insan geliyor. İş adamı geliyor. Ama onları fabrikalara katabilmek için maalesef çamurdan geçiyoruz, çamurdan. Bu bizim ayıbımız. Bu şehrimizin ayıbı.

“BELEDİYE NE İÇİN VAR?”

 Hala taş döşenmemiş mahallelerimiz varsa bu bizim ayıbımız. Şimdi ne için varız? Peki ne için varız? Belediye ne için var? Bunları hayata geçirmek için var belediye.

“BİZİM BU ŞEHRE BORCUMUZ VAR”

 Inşallah 1 Nisan'da bunları hayata geçirecek bir başkan geliyor. Biz  bu şehri karşılıksız sevdik. Bizim bu şehre borcumuz var. ‘Niye aday oldun?’ dediklerinde haykırdım. Benim alacağım yok. Benim bu şehre borcum var borcum. Bu borcu ödemeye geldim. Elbette bu borcu ödemek için de şimdi sizlerle akitleşiyoruz. Akidimiz var. İnşallah 1 Nisan'da hepimiz belediye başkanı olacağız. Ben değil, hepimiz belediye başkanı olacağız. İnşallah bu memlekete hizmet etmek için ne gerekiyorsa, değil gövdemizi, başımızı ortaya koyduk, başımızı… Biz bu kadim şehir için mücadelemizi sürdüreceğiz.

“GEREKİRSE BELEDİYE BAŞKANININ MAKAM KAPISINI SÖKTÜRECEĞİZ”

 Bir söz daha vereyim. Biz seçimden seçime değil, gönülden gönüle koşacağız. Bugün olduğu gibi her gün aranızda olacağız. Çayınızı içeceğiz. Sohbet edeceğiz gerekirse belediye başkanının makam kapısını söktüreceğiz. Sizi misafir edeceğiz.

Şimdi analarıma sesleniyorum. Bacılarıma sesleniyorum. Bu Anamas’ın çocuğuna sahip çıkın analarım. Sahip çıkacak mısınız? Allah sizden razı olsun. Beyşehir'in çocuğuna biz de sahip çıkacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. 26 yıl boyunca gençlerin arasında oldum. Istıfamı verdim, aday oldum. Şerefli bir devlet memuru olarak çalıştım. Alnımızda bir gram iz yoktur Allah'ın izniyle.

“BANA VE AİLEME ATILAN BÜTÜN İFTİRALARDAN HABERİM VAR, HEPSİNİN GÜNÜ GELİNCE HESABINI SORACAĞIZ”

Bana ve aileme atılan bütün iftiralardan haberim var. Hepsinin günü gelince hesabını soracağım. Buradan söz veriyorum Beyşehir'de bizimle birlikte Allah'ın izniyle artık gençlerin yürüyüşü başlayacak.

“YAŞLILARIN DUASIYLA GENÇLERİN İKTİDARI GELİYOR”

 Yaşlıların duasıyla gençlerin iktidarı geliyor. Biz biliyoruz ki ben tamirci Ali Rıza Muşmal’ın oğluyum, işçi çocuğu olarak işini yapan hiçbir işçiyle işimiz olmayacak. Bunu buradan ilan ediyorum. Aynı zamanda gençlerin dönemi için sosyal ve kültür tesisleri, spor tesisleriyle beldelerimizi donatacağız. Şehrimizi donatacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Şimdi ben de diyorum ki; ey Beyşehir şehrine sahip çık Nesline sahip çık Beyşehir.

“GARİBANIN MALINA MÜDAHALE ETTİRMEYECEĞİZ, RANTA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Bizlere sahip çıkın. Ayaklarım titremiyor ama Ellerim titriyor. Ellerim her zaman titreyecek. Garibanın, fakirin, fukaranın malına müdahale ettirmeyeceğiz. Ranta izin vermeyeceğiz.

Biz belediye başkanı olduğumuzda şeffaf belediyecilik anlayışıyla gençliğimize, kadınlarımıza, çoluğumuza, çocuğumuza sahip çıkacağız.

Onun için şimdi sizden söz istiyorum. Ben sözlerimi verdim. Söz sırası sizde; bize sahip çıkacak mısınız ey Beyşehir? Allah sizden razı olsun. Bize diyorlarmış ki; ‘Allah'ın adını çok anıyor’.. Kimin adını anacağız Allah'tan başka?  İnşallah seçim koordinasyon merkezimizin açılışı hayırlara vesile olur. sizleri Allah'a emanet ediyorum.”

“REFAH BELEDİYECİLİĞİNİ HEP BİRLİKTE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan da konuşmasında, 94 ruhuyla ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Beyşehirliler’in duası ve desteği ile Refah belediyeciliğini yaşatmak için partisini hep birlikte iktidara taşıyacaklarını belirterek, “Beyler şehri Beyşehir’de ‘artık değişim şart, hizmet şart’ düsturu ile kıymetli adayımız Prof.Dr.Hüseyin Muşmal’ı inşallah hemşehrilerimizin dua ve desteğiyle Beyşehir’de belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

“MİLLETİN GÜVENİNE OLAN İNANCIMIZLA YOLA ÇIKTIK”

YRP Konya İl Başkanı Temel Peker ise, “Milletimizin refahına, huzuruna ve güvenine olan inancımızla yola çıktık. Burada açılışını gerçekleştirdiğimiz ofisimiz bu inancın bir yansımasıdır. Beyşehir ilçemizin karşı karşıya olduğu zorlukları biliyoruz. Ve çözüme odaklanıyoruz. Seçim ofisimiz bu sorunlara yönelik çözüm arayışlarını daha etkili bir şekilde gerçekleştirmemize olarak tanıyacak bir platform olacaktır. Hep birlikte ilçemizin kalkınması ve güçlenmesi için el birliğiyle çalışacağımıza inancım tamdır diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“BİZ BEYŞEHİR’İ ALMIŞIZ İNŞAALLAH”

YRP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu da konuşmasında, “Şimdi bu kalabalığı burada görünce herhalde hiç konuşmaya gerek yok. Çekip gidelim. Biz Beyşehir’i almışız inşallah” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yeniden Refah’lı Beyşehir Belediye Meclis üyeliğine aday isimler sahneye çağrılarak tanıtılırken, yapılan dualar sonrasında seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: YRP, Başkan, Adayı, Prof.Dr., Muşmal:, “Sizlerin, Sevgisini, Boşa, Çıkarmayacağız”,
Yorumlar
Haber Yazılımı