Haber Detayı
03 Temmuz 2021 - Cumartesi 10:36 Bu haber 5128 kez okundu
 
Huğlu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu
BEYŞEHİR - Mezun olanlarının işsiz kalmadığı Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde bulunan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl da toplam 162 öğrenci mezun oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Huğlu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

BEYŞEHİR - Mezun olanlarının işsiz kalmadığı Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde bulunan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl da toplam 162 öğrenci mezun oldu.

Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda 2020-2021 öğretim yılının sona ermesinin ardından mezuniyet töreni düzenlendi.

Bu yıl 26.dönem mezunlarını veren okulun bahçesinde gerçekleştirilen törende öğrenciler düzenlenen müzik şöleninde çalan davul zurna eşliğinde mezun olmanın sevincini doyasıya yaşadı.

Diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya attı. Öğrencilere, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve Akdaş Silah Sanayi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Törende ayrıca, yüksekokul ile Huğlu Silah ve Savunma Sanayi işbirliği çerçevesinde akademik yıl içerisinde yüksekokulda ders vermiş olan, alanında uzman mühendislere de okul yönetimi tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet töreninde konuşan Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz, 2020-2021 yılı öğretim yılının geride kalmasıyla buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getirerek, “Çünkü yalnızca ülkemizi değil, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının gölgesinde evlatlarımızı uğurluyoruz.

Hayalimiz, değerli mezunlarımızı daha güzel ve daha coşkulu bir şekilde uğurlamaktı. Umudumuz bu illetten bir an önce kurtulmak ve normal hayata dönmektir” dedi.

Konuşmasında mezun olan öğrencilere de seslenen Doç.Dr.Akgöz, “Yüksekokulumuzdan çok farklı anı ve duygularla ayrıldığınızdan eminim. Huğlu Meslek Yüksekokulunun tüm akademik ve idari personeli adına sizleri tekrar kutluyor, sevincinizi paylaşıyoruz.

Bu okulun her zaman sizin bir yuvanız olduğunu, başarılarınızla gururlanacağımızı, üzüntülerinize de ortak olacağımızı aklınızdan çıkarmayınız. Sizlere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun…”sözlerine yer verdi.

Törene, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Akdaş Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akdaş, Mevlana Kalkınma Ajansı Uzmanı Fatih Yalçın, tüfek sektörü temsilcileri ve mahalle sakinleri ile öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Huğlu Meslek Yüksekokulu, silah sanayi teknikerliği, makine, iş sağlığı ve güvenliği, sağlık bilgi sistemi teknikerliği ve bilgi güvenliği teknolojileri gibi 5 farklı programda öğrencilere eğitim imkanı sunuyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu, Meslek, Yüksekokulu'nda, Mezuniyet, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı