Haber Detayı
11 Kasım 2021 - Perşembe 14:03 Bu haber 6591 kez okundu
 
Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor.
Siyaset Haberi
Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi

Her alanda sürekli gelişen Türkiye- Azerbaycan ilişkilerin daha da gelişmesine katkı sağlayacak olan bir önemli ziyarette Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Gurubu tarafından yapılıyor.  

Konya Milletvekili Orhan Erdem’in Türkiye-Azerbaycan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı olarak heyetle birlikte Azerbaycan ziyareti 9 Kasım Salı günü başladı.

Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğu 8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen program 13 Kasım 2021 Cumartesi gününe kadar sürecek.

Dost ve kardeş Azerbaycan’ın Zafer ve Bayrak Günü’nde Cumhurbaşkanı Sayın Haydar Aliyev’i ziyaret eden heyet, büyükelçiliğimizce düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Programı’na da katıldı.

Bu gün de Azerbaycan Tarım Bakanı Sayın İnan Kerimov’u ziyaretle başlayacak olan yoğun temaslarını Azerbaycan –Türkiye Dostluk Grubu, Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Tarım Politikası, Sanayi ve Girişimcilik Komitesi üyeleri ile görüşmelerle sürdürecek olan heyet 12 Kasım Cuma günü Azerbaycan Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Settar Mohbaliyev ile görüşme sonrasında Azerbaycan İşbirliği Üniversitesini ziyaret edecek.

11 Kasım Cumartesi günü Azerbaycan Guba şehrinde temaslarda bulunularak Guba Soykırım Anıt Kompleksini de ziyaret edilecek.

Ziyeretlerine devam eden Erdem, gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederken,  tek Millet iki devlet kardeş Azerbaycan ve Türkiye’mizin istiklal ve bekası için bu güne kadarki mücadelelerimizde şehit düşen kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de derin saygı ve şükranlarını sunduğunu dile getirdi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Orhan, Erdem,, Cumhurbaşkanı, Aliyev, ile, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı