Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 07:25 Bu haber 27447 kez okundu
 
Yeniden Refah Partisi Seçim Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, sahada yürüttüğü seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Yeniden Refah Partisi Seçim Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, sahada yürüttüğü seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 Prof.Dr.Muşmal, seçilmesi halinde geçmişte memlekete hizmet yapan her kim varsa “Allah razı olsun” deyip, yaptıklarını yıkıp yok etmeyeceklerini vurgulayarak, “Tamamlayamadığı işleri tamamlayacağız, yapamadıklarını yapmak için gayret göstereceğiz, ama yaptıklarını yıkmayacağız, ‘Allah razı olsun’ diyeceğiz, üstüne bir taş daha koyacağız. Üstüne bir taş daha koyacağız. Ben buradan ilan ediyorum. Bütün Beyşehir’e ilan ediyorum” diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarını partili kurmaylarıyla birlikte sahada sürdüren Muşmal,farklı mahallelerde vatandaşlarla buluştu.

 Karaali Mahallesi’nde de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Muşmal, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmayla seslendi, yerel seçimlerde partisine ve kendisine destek verilmesini beklediklerini ifade etti.

“KARAALİ İNSANI HİZMET EDENİ BAŞINDA TAŞIR”

Konuşmasında, yöre insanına da övgüler sıralayan Muşmal, “Karaali öyle bir yer ki, Karaali insanı öyle bir insan ki, öyle  hizmet edeni başında taşır, hizmet edeni başından indirmez. Ama hizmet etmezsen de yüzüne dönüp bakmaz”şeklinde konuştu.

Konuşmasını, “Biz inşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz” sözüyle sürdüren Muşmal, yerleşim merkezinde yaşayan gençler için de ayrı bir parantez açtı.

“GENÇLERİN SORUNLARINI YAKINEN BİLEN BİRİYİM”

26 yıllık akademisyen olarak gençlere ayrı bir önem gösterdiğini dile getiren ve onların istek, dert ve sorunlarını yakınen bilen bir isim olduğunu vurgulayan zaman zaman konuşması coşkulu alkışlarla da kesilen Muşmal, şöyle devam etti:

“Karaali ile ilgili bugün bir haftadır  ‘biz Karaali’ye gideceğiz, Karaalili hemşerilerimizin arasında bulunacağız, onlarla sohbet edeceğiz ama onların sorunlarını biliyor muyuz? Sorunlarının farkında mıyız’ diye oturduk.Bir analiz yaptık dün.

Şimdi ben özellikle gençlerden başlayacağım; ‘yahu bir beldede bu kadar genç, bu kadar dinamik  insan olur mu?’ İşte olur; Karaali.  Her tarafta  genç kardeşlerimiz var,  her tarafta dinamik kardeşlerimiz var… Var da Karaali’de  kültürle ilgili,  sosyal tesislerle ilgili  gençliğin vaktini ve zamanını kaliteli geçireceği tesislerimiz yeterli mi? Size soruyorum yeterli mi? Yetersiz, öyleyse biz gençlerle ilgili   özellikle bunu söylemek istiyorum; gençlerden başlıyorum.

Çünkü, ben 26 yıl boyunca   böyle  toplulukların önünde defalarca konuştum. Hepsi gençti,  derslerimiz anfilerde   100 öğrenci, 200 öğrenci ile geçerdi, hepsi dinamik genç  insanlardı.  Onlar, yani gençler…

  Gençlerin sıkıntıları, hayalleri,   projeleri, ümitleri,  kaygıları  her zaman 26 yıl boyunca gençlerle beraber olduğumuz için,   1998 yılından itibaren   gençlerin arasında olunca   gençlerin durumunu yakınen  bilen bir insan olarak   buraya gelirken de   özellikle ‘biz Karaali gençleri için   neler yapabiliriz,  neler yapmalıyız,  ne tesisler yapabiliriz?’ diye kafa yorduk. 

Efendim ben Karaali’ye gelmeden önce,   aday adaylığımızı ilan ettiğimizde   hazırladığımız projelerin en  başına gençlerle ilgili,  suni çim sahaların belli mahallere yapılması gerektiğinin  ısrarla altını çizdim.

 Elbette 55 köyümüze yapmayacağız belki ama,  Karaali’mize yapacağız, niye Karaali’mize yapacağız? Şimdi 55 köyün bir eksiği olduğu için değil, Çivril’in nüfusu ortada,  Çiftlik’in nüfusu ortada,  gençlik sayısı ortada, onlara başka hizmetler yapacağız.

“KARAALİ’YE GENÇLER İÇİN SOSYAL TESİSLER YAPACAĞIZ”

Onların ihtiyacı olan hizmetleri yapacağız, ama Karaali’ye   en başta mutlak surette   gençlerin ihtiyacını karşılayacak  sosyal tesisler yapacağız.

Bugüne kadar Karaali’ye hizmet etmiş olanlara önce bir teşekkür  etmem lazım.  Çünkü biz ahde vefalı insanlarız,   ahde vefa göstermemiz lazım, vefakar insanlar olmamız lazım.  Biz gelmeden önce kim  var idi burada, Allah onlardan razı olsun.

“KARAALİ’YE HER KİM KÜÇÜK BİR KÖR ÇİVİ ÇAKTIYSA ALLAH RAZI OLSUN”

Dün burada belediye başkanlığı yapmış, Karaali’de belediye başkanlığı yapmış olanlar, muhtarlık yapmış olanlar, Beyşehir’de belediye başkanlığı yapmış olanlar veya mevcut belediye başkanları,  her kim Karaali’ye küçük bir kör çivi çaktıysa, Allah ondan razı olsun.

“BİZ ONLARIN HAKKINDA KÖTÜ BİR KELAM ETMEYİZ”

 Onlar bizim amirlerimizdir,  onlar bizim büyüklerimizdir, biz onların hakkında  kötü bir kelam etmeyiz,  etmeyeceğiz.  Biz onların yarım bıraktığı yerleri   sürdüreceğiz,  tamamlayamadığı işleri  tamamlayacağız, yapamadıklarını,  yapmak için gayret göstereceğiz  ama yaptıklarını yıkmayacağız, yaptıklarını yok etmeyeceğiz.  ‘Allah razı olsun’ diyeceğiz, üstüne bir taş daha koyacağız,  üstüne bir taş daha koyacağız.

 Ben buradan bunu ilan ediyorum. Bütün Beyşehir’e ilan ediyorum, Karaali’de Allah’ın izniyle, taş üstüne taş koyan kim varsa, efendim 12 kilometre yol yaptırandan da Allah razı olsun başımızın tacıdır,  biz kalan kilometreleri   Karaali’nin sonuna kadar devam ettireceğiz.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yeniden, Refah, Partisi, Seçim, Çalışmaları, Tüm, Hızıyla, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı