Beyşehirli Silah Firmaları, Saha Expo 2022 Fuarı'nda Görücüye Çıktı

BEYŞEHİR - Avrupa’nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul’un düzenlediği SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi, Huğlu ve Üzümlü’de av tüfeği ve savunma sanayisine yönelik üretim yapan silah firmaları da açtıkları stantla yerini aldı.

Bugün sona eren fuarda stant açan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi de bünyesindeki silah fabrikasında gerçekleştirdiği ürünleri tanıtma imkanı buldu.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, fuara katılımlarını sosyal medya hesabından yaptığı “Huğlu, savunma dünyasındaki yenilikleri görmek için standımıza bekliyoruz.” cümleleri ile duyurdu.

VATANDAŞLARIN ZİYARETİNE DE AÇILDI

25-27 Ekim tarihleri arasında Uluslararası ve Türkiye’den profesyonellerin ziyaret edebildiği fuar, 28 Ekim’de ise vatandaşlardan ziyaretçilere kapılarını açtı.

Sektörün en büyük buluşması olan ve önemli işbirlikleri için etkin bir platform oluşturan SAHA EXPO, 57 ülkeden 250 yabancı ve 750 firmayı İstanbul’da buluşturdu.

Savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik son yenilikçi çözümlerin yer aldığı SAHA EXPO 2022 Fuarı’nda yerli ve milli projeler İstanbul Fuar Merkezi’nde görücüye çıkarken, yepyeni ürünler ilk kez tanıtıldı.