Süper Grup’ta 10. Hafta Maçları Oynandı

BEYŞEHİR - Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta 10. hafta maçında temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor fırsatı değerlendiremedi.

 

Temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor 75. Yıl Cumhuriyet Stadında ağırladığı Ilgın Belediyesporla, karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Dakika 25’de sağdan yapılan ortaya Ilgın Belediyespordan İbrahimin tek vuruşla topu filelere göndermesiyle rakip takım 1-0 öne geçti.

Üzümlüsporlular uzun süre ofsayt itirazında bulundular ancak itirazları sonuç vermedi ve ilk yarı rakip takmın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya puan ve puanlar için sahaya çıkan temsilcimiz ataklarından bir türlü istediği neticeyi alamadı. 78. Dakikada Ilgınspordan Burak, Bilale yaptığı sert hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 83. Dakikada ise ceza sahası içerisinde topu elle oynayan Ilgınspor Ahmet hem penaltıya hemde  ikinci Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 85. Dakikada penaltıyı kullanan Kazım Üzümlüspor’un beraberlik golünü attı. Maçta başka gol olmayınca her iki takımda birer puan aldı. Beyşehir Üzümlüspor 1 – Ilgın Belediyespor 1

Süper Grubun diğer maçlarında ise Lider Akşehirspor, Ereğli Ergesspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek liderliğini devam ettirdi. Ülkümspor’u deplasmana 6-0 mağlup eden Fuzul Ömeranlıspor,  Akşehispor’u takibini sürdürdü. Ak-Set Kadınhanı Belediyespor 5-1 Karapınar Belediyespor, Cihanbeyli Belediyespor 0-1 Kulu Belediyespor, Akören Kültürspor 0-2 Öntur Havzanspor  sonuçları alındı. Huğluspor ise haftaya maç yapmadan geçirdi.

 

HAFTANIN MAÇLARI

25 Aralık Pazar

HAVZANSPOR - ÜZÜMLÜSPOR

EREĞLİ ERGESSPOR - AKÖREN KÜLTÜR

KULU BLD. - AKŞEHİRSPOR

CİHANBEYLİ BLD. - ÖMERANLISPOR

KARAPINAR BLD. - ÜLKÜMSPOR

ILGIN BLD. - HUĞLUSPOR