Haber Detayı
01 Mart 2022 - Salı 11:18 Bu haber 3615 kez okundu
 
1. Amatör Kümede Nefes Nefese Mücadele!
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda 9’uncu haftanın da geride kalmasının ardından zirvede nefes nefese bir mücadele yaşanıyor.
Spor Haberi
1. Amatör Kümede Nefes Nefese Mücadele!

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda 9’uncu haftanın da geride kalmasının ardından zirvede nefes nefese bir mücadele yaşanıyor.

Beyşehir ilçesinin temsilcilerinden Üzümlüspor’un 19 puan ve averajla liderliğini devam ettirdiği A Grubu’nda, aynı puanla 2’inci sıraya yerleşen Hadimspor ve 3’üncü sıraya gerileyen aynı puana sahip bir başka ilçe temsilcimiz olan Beyşehir Belediyespor arasında kıyasıya bir zirvede ilk 2'ye kalabilme yarışı sürüyor.

ZİRVENİN 3 EKİBİNİN DE BİR KEZ MAĞLUBİYETİ VAR

19 puanlı +17 averaja sahip Üzümlüspor ligde bugüne kadar oynadığı 8 müsabakada 6 kez galip geldi, 1 beraberliği bulunurken, 1 kez yenilgi yüzü gördü.

19 puanlı +14 puanlı Hadimspor da bugüne kadar oynadığı 8 müsabakada 6 galibiyet elde etti, 1 beraberliği bulunurken, 1 kez mağlup oldu.

19 puanlı +11 averaja sahip Beyşehir Belediyespor da ligde oynadığı 8 müsabakadan 6’sını kazandı, 1 beraberliği bulunurken, 1 kez yenilgi yüzü gördü.

Zirvede ilk 2'ye kalabilme mücadelesi veren Üzümlüspor, Hadimspor ile Beyşehir Belediyespor’un geçmişe bakıldığında kendi aralarında yaptıkları müsabakaların sonuçları da şöyle:

Üzümlüspor 2-Beyşehir Belediyespor 0 (ilk devre), Beyşehir Belediyespor 1-Üzümlüspor 1 (ikinci devre)

Üzümlüspor 0-Hadimspor 2 (ilk devre), Beyşehir Belediyespor 5-Hadimspor 2 (ilk devre)

A GRUBU'NDA İLK 2 SIRAYI ALAN TAKIMLAR PLAY OFF GRUBUNA YÜKSELECEK...

1.Küme A, B, C ve D gruplarında sezon sonunda ilk 2 sırayı alan toplam 8 takım play off grubuna çıkacak.

A ve B Grubu olarak düzenlenecek play off grubunda yer alacak 4'er takım ise tek devreli lig usulüne göre Konya merkezde play off maçları oynayacak.

A ve B gruplarında play off müsabakalarının tamamlanması sonrasında gruplarında birinci ve ikinci olacak toplam 4 takım Büyükler Süper Amatör Küme'ye yükselecek.

1.Amatör Küme A-B-C-D Guruplarında son sırayı alan 3 (üç) takım toplam 12 (oniki) takım 2.Amatör lige düşecek.

ÜZÜMLÜSPOR SEYDİŞEHİR’İ AĞIRLAYACAK, BEYŞEHİR ÇUMRA DEPLASMANINDA

Beyşehir ilçesinin temsilcilerinden lider Üzümlüspor ligin 10’uncu haftasında Derebucak sahasında Seydişehir Gücü’nü konuk edecek, Beyşehir Belediyespor ise Çumra sahasında Alibeyhüyüğüspor’la karşı karşıya gelecek.

Zirvenin diğer iddialı ekibi Hadimspor ise bu haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirecek.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 1., Amatör, Kümede, Nefes, Nefese, Mücadele!,
Yorumlar
Haber Yazılımı