Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 10:27 Bu haber 5032 kez okundu
 
1.Amatör Küme A Grubu’nda Nefes Nefese Zirve Mücadelesi
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda devam eden lig mücadelesinde zirve mücadelesi veren Beyşehir ilçesinin temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Üzümlüspor arasında büyük bir yarış yaşanıyor.
Spor Haberi
1.Amatör Küme A Grubu’nda Nefes Nefese Zirve Mücadelesi

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda devam eden lig mücadelesinde zirve mücadelesi veren Beyşehir ilçesinin temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Üzümlüspor arasında büyük bir yarış yaşanıyor.

Ligin 5’inci haftasına dahil karşılaşmada deplasmanda İçeri Çumra Belediyespor’la oynayan Beyşehir Belediyespor rakibini 3-2’lik skorla mağlup etti.

Aynı grupta mücadele veren ve haftaya lider olarak giren Beyşehir Üzümlüspor ise fikstür gereği bugün müsabaka yapmadı.

Konya’da Şehit Süleyman Ballan Sahası’nda oynanan karşılaşmanın büyük bölümünde rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen mavi beyazlılar, 9.dakikada Oğuzhan Tülek’in attığı golle dış sahada 1-0 öne geçti.

Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.

İkinci devreye de hızlı başlayan mavi-beyazlılarda 59.dakikada sahneye çıkan Mehmet Kızılin farkı ikiye çıkarın gole rakip ağlarla buluşturdu.

71.dakikada Mehmet Salih Yalçınkaya’nın attığı gol ile skor 3-0 oldu.

Maçın son çeyreklik bölümüne 3 farklı sonuçla giren Beyşehir Belediyespor’da yapılan oyuncu değişiklikleri ve takımın rehavete girmesi sonrasında kalan dakikalarda gelen goller futbol müsabakasının 90 dakika olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

73.dakikada Vahdettin skoru 3-1 yapan golü Beyşehir ağlarıyla buluştururken, 90+1’de ise yine aynı isim farkı 1’e indiren ikinci gole imza attı.

Uzatma bölümünün kalan dakikalarında başka gol kaydı olmadı ve Beyşehir Belediyespor deplasmandan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Beyşehir Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetle puanını 15’e yükseltti ve aynı puana sahip Üzümlüspor’la puanını eşitledi.

Üzümlüspor, averajla bu haftayı da lider olarak sürdürdü.

A Grubu’nda bu hafta sonu oynanan diğer müsabakalarda alınan sonuçlar da şöyle oldu:

Hadimspor 4-Hüyük Belediye Gençlik 0, Seydişehir Gücü 2-Alibeyhüyüğüspor 1.

“KENDİMİZİ GÖZDEN GEÇİRMEMİZ GEREKİYOR”

Öte yandan, deplasmandan 3 puanla dönen Beyşehir Belediyespor’da alınan galibiyet teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar arasında memnuniyet yarattı.

Ancak, 3-0’lık farkın ardından kalan dakikalardaki rehavet ve ardından peş peşe gelen kalede görülen 2 gol, kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Ali Karabacak da, oyundan ziyade alınan 3 puandan dolayı mutlu olduğunu ifade eden bir yorum paylaştı.

Karabacak, deplasmanda rahat kazanılması gereken bir maçı zor da olsa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirken, “Puan anlamında memnun olsak da, oyun anlamında kendimizi gözden geçirmemiz gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 1.Amatör, Küme, A, Grubu’nda, Nefes, Nefese, Zirve, Mücadelesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı