Haber Detayı
12 Haziran 2018 - Salı 10:32 Bu haber 5707 kez okundu
 
2018 Asfalt Kaplamada Rekor Yıl Olacak
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, yürütülen asfalt çalışmalarında bu yıl rekor bir dönem olacağı belirtildi.
Güncel Haberi
2018 Asfalt Kaplamada Rekor Yıl Olacak

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi’nin ilçe merkezi ve dış mahallelerde yolları asfaltla kaplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

          Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin geride kalan 4 yılda ilçe merkezi ve bağlı dış mahallelerde toplam 459 bin 698 metrekarelik sıcak ve soğuk sathi asfalt  kaplama çalışması gerçekleştirdiğini vurgulayan Özaltun, “Beyşehir’de yol konforu ve standartlarını yürütülen çalışmalarla daha da yükseltiyoruz. 2017 yılında 190 bin 600 metrekarelik asfalt çalışması yapılan ilçemiz genelinde bu yıl çıtayı daha da yüksek tuttuk. Yılbaşından bu yana yollarımızda 37 bin metrekarelik bir asfalt kaplama gerçekleştirdik. Yeni asfalt ihalesi ile bu yılki hedefimiz bu rakamı 235 bin metrekare ilave ile 272 bin metrekare seviyelerine çıkarmaktır. Bu yılki hedefimize ulaştığımızda, ilçemizde dönemimizde yollara serilen asfalt miktarını 694 bin metrekarelik seviyelere çıkarmış olacağız” dedi.

         Özaltun, Beyşehir’de bu yılı yol çalışmalarında hamle dönemi olarak ilan ettiklerini özellikle kent merkezindeki ana arterleri eskiyen kilitli parke taşlarını sökmek suretiyle sıcak asfaltla tanıştırmaya başladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Konya Büyükşehir Belediyemizin ilçemiz merkezinde prestij cadde uygulamasıyla başlattığı yollarımızdaki konforu Beyşehir Belediyesi olarak biz de devam ettirme kararlılığı sergiliyoruz. Bu çerçevede bu yıl Antalya, Atatürk,Şehit İbrahim Bey, Erenler, Manas, Devlet Hatun, Adil Bayındır caddelerinde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarında halen Recep Tayyip Erdoğan ve Prof.Dr.Yılmaz Muslu caddelerinde mesaimiz devam ediyor. Bu yıl ilçemiz merkezinde kalan diğer önemli caddelerimizin yanısıra nüfus potansiyeli yüksek olan dış mahallelerimizde de sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız durmadan devam edecek. Yine, bu yıl birçok okulumuzun bahçelerini de sıcak asfalt konforu ile tanıştırdık. Bunun yanısıra, hem ilçe merkezi, hem de dış mahallelerimizde yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız da asfalt faaliyetleriyle birlikte eş zamanlı olarak hız kesmeden sürüyor. Dolayısıyla, ilçemiz yol çalışmalarında bu yıl adeta bir şantiye haline dönüştü.   Amacımız; Beyşehir’de bozuk, asfalt ya da parke taşıyla kaplanmamış yol bırakmamak. Daha hızlı ve kaliteli bir hizmet bırakma adına ekiplerimiz gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 2018, Asfalt, Kaplamada, Rekor, Yıl, Olacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı