Haber Detayı
15 Aralık 2022 - Perşembe 12:13 Bu haber 6200 kez okundu
 
Adnan Erbaş, Konferans İçin Beyşehir’e Geliyor!
BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenecek “iş hayatında iletişim” konulu konferansa konuşmacı olarak devlet tiyatrosu sanatçılarından Adnan Erbaş katılacak.
Eğitim-Kültür Haberi
Adnan Erbaş, Konferans İçin Beyşehir’e Geliyor!

BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenecek “iş hayatında iletişim” konulu konferansa konuşmacı olarak devlet tiyatrosu sanatçılarından Adnan Erbaş katılacak.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek konferansta devlet tiyatrosu sanatçısı ve aynı zamanda davranış bilimleri ve iletişim uzmanı olan Adnan Erbaş Beyşehirliler’le buluşacak.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, 23 Aralık 2022 Cuma günü Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan konferansta davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Adnan Erbaş tarafından “etkin yöneticilik, etkin liderlik becerileri ile beden dilini etkili kullanabilme”ye ilişkin konuların ele alınacağı bir sunumun gerçekleştirileceğini belirterek tüm oda üyeleri ile bölge halkının programa davetli olduğunu belirtti.

Adnan Erbaş kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünü bitirdi. 1985 yılında Devlet Tiyatroları ailesine katıldı. 50'nin üzerinde oyunda oynadı. Devlet Tiyatroları ve Devlet Opera ve Balesinde 30'un üzerinde oyunda rejisörlük yaptı.

Devlet Tiyatrolarında sanatçılığın yanında yöneticilik görevleri de yürüttü. Çeşitli konservatuvarlarda "oyunculuk"; "reji bilgisi"; "reji uygulaması" dersleri verdi. Halen Devlet Tiyatroları'nda sanatçılık görevine devam etmektedir.

Bunların yanında 1999 yılından bu yana çeşitli kurum ve kuruluşlarda: “İletişim”; “Beden Dili”; “Liderlik”; “Sunum Teknikleri”; “Kişisel ve Kurumsal İmaj”; “Satışta İmaj”; Pazarlama İletişimi”; “Siyasal İletişim”; “Sporcu İletişimi”; “Sorunlu İnsanlarla Başa Çıkma Yöntemleri”; “Zaman Yönetimi”; “Toplantı Yönetimi”; “Stres Yönetimi”; “Kurum Kültürü”; “Hitabet”; “Sağlık İletişimi”; “Eğitimci Eğitimi”; “Protokol Yönetimi” eğitimleri vermektedir.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Adnan, Erbaş,, Konferans, İçin, Beyşehir’e, Geliyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı