Haber Detayı
25 Ekim 2020 - Pazar 16:09 Bu haber 10360 kez okundu
 
AK Parti Beyşehir 6. olağan gençlik kongresi yapıldı
BEYŞEHİR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Gençlik Kolları 6. olağan kongresi yapıldı.
Siyaset Haberi
AK Parti Beyşehir 6. olağan gençlik kongresi yapıldı

BEYŞEHİR - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Gençlik Kolları 6. olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gerçekleşende kongrede AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak seçildi.

Emin Usta düğün salonunda, korona virüs tedbirleri kapsamında başlayan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığı seçimi ile devam etti.


Kongrede AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak yaptığı konuşmada; "Partimizin 6. olağan gençlik kongresinin hepimize hayırlı olmasını diliyor, partimizin kurulduğu günden beri bu davaya gönül verenlerden olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu süreçte benim gençlik kolları başkanı olmamda ve hiçbir zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen çok değerli il ve ilçe başkanıma teşekkür ederim.”

İlçe Başkanımız Recep Elkin’de konuşmasında kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Konya Gençlik Kolları İl Başkanımız Ahmet Murat Koru’da konuşmasında; “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, "Davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor". AK Parti bugün sadece Türkiye'nin partisi değil, Türkiye sınırlarının dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın sevdası ve umudu oldu. Rabbim biz gençlere böyle bir davada hizmet etme imkanı verdiği için sonsuz şükürler ediyorum.”

Tek liste halinde gerçekleşende kongrede AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak seçildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Beyşehir, 6., olağan, gençlik, kongresi, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı