Haber Detayı
02 Eylül 2018 - Pazar 15:15 Bu haber 8118 kez okundu
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir’de
BEYŞEHİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaşanan kazada şehit düşen ve memleketi Beyşehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde toprağa verilen şehit askerin Karaali Mahallesi’ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.
Güncel Haberi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir’de

BEYŞEHİR - Usta, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte ziyaret ettiği baba evinde, şehit askerin babası Osman ile annesi Ayşe Karaağlı’ya başsağlığı dileğinde bulundu.

        Usta, daha sonra geldiği Beyşehir ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın da katıldığı toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan Usta, AK Parti’de 18 Ağustos’daki kongre ile birlikte yeni bir sürecin başladığını, yeni bir döneme girildiğini belirterek, “Ayrıca, yeni Hükümet sistemi ile de 24 Haziran seçimleri ile beraber Cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle birlikte yeni bir sisteme de başladık. O yüzden, her açıdan bu yeniliklerle birlikte ilk günkü aşkla ve heyecanla aynı yola devam etmeyi Rabbim inşallah bizlere nasip etsin” diye konuştu.

       Konuşmasında, Beyşehir’e kazandırılan son dönemdeki yatırımlara dikkat çeken ve ilçeye kazandırılan yeni Beyşehir Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan Konya-Beyşehir duble yol çalışmalarına değinen Usta, bölgeye AK Parti döneminde çok önemli yatırımların geldiğini anlattı. AK Parti olarak sadece büyükşehirlerde değil, her ilçede insanların bu tür hizmet ve yatırımlara ulaşması için büyük çaba sarfettiklerini dile getiren Usta, “Aslında 16 yıldır  yaptığımız bütün icraatlarımız her yönüyle  insana dokunan icraatlar, bizim insanımızın ve  vatandaşımızın hakkı olan hizmetler.  Bunun için  çabalıyoruz.  Rabbim bundan da daha iyilerini yapmayı nasip etsin inşallah. Bunu yapabilecek olan sadece AK Parti” dedi.

      AK Parti’nin yerel seçimlerle kazandığı belediyeleriyle de Türkiye’de önce kendini ispatlamış bir parti olduğunu, sonrasında da ülkenin ana rolünü oturan ilk iktidar partisi olarak 16 yıldır bu tip hizmetleri üretmeye devam ettiğinin altını konuşmasında çizen Usta, şöyle devam etti: “Bırakın Türkiye’yi, dünyada bunu başarabilmiş bir parti yok;  hem 16 yıldır iktidarda  olacak, hem yıpranmayacak, hem de liderini  ilk günkünden daha da ileri  noktaya taşıyabilecek ne bir parti var, ve ne de bir lider var. Bu noktada  bu partinin bir mensubu olmaktan,  bu teşkilata mensup olmaktan  büyük bir gurur ve onur duyuyoruz.  Rabbim daha da iyilerini yapmamız için bize  güç kuvvet versin, milletimizden kazandığımız gücümüzü daha da güçlü hale getirerek  inşallah önümüzde ki yerel seçimlerde daha da  güçlü çıkmamıza vesile  kılsın. Biz vatandaşımızın hizmetinde olduğumuz için hiçbir sıkıntı çekmeden  Konya’mızda 31 ilçemizin  31 ilçesinde de  kazanacağımızdan şüphemiz yok.  İnşallah  birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güven  ortamı içerisinde  daha da iyi bir şekilde  ülkemizi iyi imkanlarla  insanlarımıza yaşatmayı Rabbim  bize nasip eylesin. Eksiklerimiz,  kusurlarımız olabilir, insanız hepimiz hatalarımız olabilir, ama biz bunu birlik ve beraber olduğumuz sürece  tamamlarız, hataları da düzeltiriz inşallah.”

       AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, konuşmasının son bölümünde ise Beyşehir’e önemli bir hizmetin daha geleceğinin müjdesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri’nin hazırlanan yeni bir projenin ardından yakın gelecekte daha modern bir yapıya kavuşacağını vurgulayan Usta, “Beyşehir’e önemli bir hizmet daha geliyor. Beyşehir’de İzcilik Kampı var, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ait ama oldukça yıpranmış ve eski bir kamptı. Gençlerimize istediğimiz standartlarda hizmet veremiyordu. Şimdi oranın tadilatıyla ilgili  çalışmaları tamamladık, projesi tamamlandı, bütçesi çıktı, onaylandı. İnşallah en kısa sürede kampımızın ilçemize daha iyi hizmet verebilecek şekilde  tadilatına başlayacağız, onaracağız ve yeni haliyle de hem Beyşehir’in,  hem Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, hükümetimizin iyi bir  hizmet alanı olarak burada Türkiye’nin her bir yöresinden gelen izcilerimize ve gençlerimize hizmet verecek,  bu vesile ile bunu da paylaşmak önemli. Çünkü yıllardır yapılamayan şeyleri biz bir beraber olunca, AK Parti birlikte olunca yapabiliyoruz. İnşallah gençlerimizin hizmetine de açtığımız gün de biraraya gelir birlikte açılışını yaparız. Kısa sürede de yapılacaktır, çalışmaları takip edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da yaptıkları konuşmalarda, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, kendilerini bu yeni göreviyle birlikte ilçede tekrar görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Leyla, Şahin, Usta, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı