Haber Detayı
21 Temmuz 2022 - Perşembe 10:13 Bu haber 4270 kez okundu
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir’de
BEYŞEHİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Beyşehir ilçesini ziyaret etti.
Güncel Haberi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta Beyşehir’de

BEYŞEHİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Usta’nın ziyaretine Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ziya Altunyaldız, Ahmet Sorgun, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ve partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti.

Usta, MÜSİAD Seydibey Şubesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen ziyaret programına ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Silah sanayiinde dünyaya açılan kapımız Üzümlü ve Huğlu’daki emektar üreticilerimizi ziyaret ettik.

El emeği ürünleri, atadan edindikleri tecrübeler ile üreterek ülkemize katma değer sağlayan üreticilerimize teşekkürler.

Sayın Valimiz, milletvekillerimiz ve başkanlarımız ile göz bebeğimiz, gururumuz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifimizdeki çalışmaları da inceleyerek, çalışanlarımızla beraber olduk.

Fabrikamızda üretim devam ediyor. Konya’mız savunma sanayi ve silah sanayisinde büyüyor” ifadelerini kullandı.

Usta, paylaşımının devamında MÜSİAD Seydibey Şubesi’nin organizasyonuyla bugün sanayi bölgelerinde farklı değerler üreten fabrikalarda çalışmalar yaptıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Elhamdülillah fabrikalarımız işliyor, ülkemiz ve Konya’mızın büyümesi için arı gibi çalışıyorlar. Emeklerinden dolayı her bir emekçimize teşekkür ederim.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Leyla, Şahin, Usta, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı