Haber Detayı
15 Mayıs 2018 - Salı 11:37 Bu haber 7304 kez okundu
 
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Beyşehir’de
BEYŞEHİR - TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesinde bazı dış mahalleleri ziyaret etti.
Güncel Haberi
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Beyşehir’de

BEYŞEHİR - Babaoğlu, ilçeye bağlı Karaali ve Yenidoğan mahallesi ziyaretlerinde vatandaşlarla  biraraya geldi, sohbet etti.

        Babaoğlu, Karaali Mahallesi’nde katıldığı bir programda yaptığı konuşmada, yeni bir seçim sürecine girildiğini belirtti.

 

        Konuşmasında, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulunan Babaoğlu, “Cepheyi içten, dıştan bir tek kişi üzerine kurmuşlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşsün de ne olursa olsun. Biz bunların evvelini biliriz. Bir taraftan hanımefendi başkan adayı, cumhurbaşkanı adayı bir parti başkanı, öbür taraftan kendisi cesaret edemiyor cumhurbaşkanımızın karşısına çıkmaya ve bir partinin başına gelemeyen bir kişiyi aday yaptılar. Bakıyoruz bir taraftan milli ruha sahip dediğimiz Saadet Partisi tüm bunlara baktığımızda büyük bir cephe var. Kime karşı 15 yıldır Türkiye’yi imar eden baştan sona Türkiye’yi bu hale getiren cumhurbaşkanımıza karşı geliyorlar. Burada amaç Türkiye’ye saldırmak demektir. Bu yüzden uyanık olacağız. Özellikle o hanımefendiye söylüyorum, Tansu Çiller döneminde biliriz. O dönemde bu kökenli parti başbakandı. Bu ülkede iktidar oldunuz neden o zaman da bu gölleri barajları yolları köprülerin hangisini gördük. Türkiye’yi eskiye döndürmelerine izin vermeyeceğiz. Biz bu hizmetleri verirken bulunduğu bölgede de lider ülke oldu. Dünyada saygınlık kazandık, kim bunun öncüsü, tabi ki cumhurbaşkanımız. Şu açıdan bakalım siklet olarak hangisi cumhurbaşkanımızın denginde, toplasanız hepsini bir Recep Tayyip Erdoğan etmez. Dolayısıyla bu seçim günündeki çıkacak sonuçtan hiçbir şüphem yok. İnşallah ilk turda sizler sayesinde işi bitireceğiz. Bu insanlar hiçbir zaman ülkemize yapılan hizmetleri unutmazlar, buna sebep olanları yüzüstü bırakmayacaklar” şeklinde sözlere yer verdi.

        Babaoğlu’na, ziyaretlerinde İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da eşlik etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Konya, Milletvekili, Mehmet, Babaoğlu, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı