Haber Detayı
18 Ocak 2016 - Pazartesi 21:35 Bu haber 6142 kez okundu
 
AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Siyaset Haberi
AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
         Beyşehir Belediyesi Göl Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez ve Hacı Ahmet Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları mensupları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.
          Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Ak parti olarak 1 kasım seçimlerinde rekor bir oya ulaşıldığını, bu nedenle halk bizlerden bazı taleplerde bulundu, bu taleplerin en başında terör olayının bitirilmesi dedi.
         Toplantıda kürsüye gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında yapımı hızla devam eden, çevresine kurulan kameralarla belediyenin resmi internet sitesinden canlı olarak da izlenebilen Kültür Merkezi inşaatına değinen Özaltun, "Aralık ayı içerisinde açılışını da inşallah gerçekleştireceğiz. Geçmiş belediye başkanları hep bunu hayal etmişler ama inşallah biz gerçeğe dönüştüreceğiz. Bizim de hayal ettiklerimizi bizden sonrakiler yapacaklar Allah'ın izniyle" dedi. Yaklaşık iki yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü anlatan Özaltun, bu süreçte Beyşehir Belediyesi olarak hayata geçirilen proje ve hizmetlerden dolayı Türkiye çapında iki ayrı ödül birden aldıklarını belirterek, "Hedefimiz büyük, Beyşehir'i daha da ileriye götürmek Allah'ın izniyle. Ama burada beni yalnız bırakmayın, ekip ruhu içerisinde inşallah birlik ve beraberlik çerçevesinde bu hizmetleri götüreceğiz" dedi.
         AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ise, konuşmasında, 1 Kasım seçim sonuçlarına değindi. Beyşehir'in önceki seçimlerde AK Parti'ye yüzde 46, yüzde 55 ve yüzde 64 oranında oylar verdiğini hatırlatan Özdemir, "Niye yüzde 70'in üzerine çıkamıyoruz derken, 1 Kasım seçimlerinde bunu başardık. Gerçekten 4 Beyşehirli'den 3'ünün oy verdiğini görüyoruz. Beyşehir'den beklenen de buydu" diyerek, Beyşehirliler'e bu güçlü desteğinden dolayı teşekkür etti.
        AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerine değindi. 7 Haziran'daki seçimde seçmenin AK Parti de dahil dört siyasi partiye de ayrı ayrı mesaj verdiğini vurgulayan Etyemez, AK Parti'nin bu mesajı alarak hedeflediği oy oranına ulaşırken, muhalefetin ise mesajı iyi okuyamaması sonucunda seçimden başarısız olarak çıktığını söyledi. Etyemez, 1 Kasım seçimlerinde milletin çok net bir şekilde tavrını ortaya koyduğunu belirterek, millete yeni dönemde de hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından danışma meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, AK, Parti, 51, Danışma, Meclisi, Toplantısı, gerçekleşti
Yorumlar
Haber Yazılımı