Haber Detayı
17 Nisan 2015 - Cuma 10:51 Bu haber 5256 kez okundu
 
Ak Parti Milletvekil Adaylarından Belediye'ye Ziyaret
BEYŞEHİR - Ak Parti Konya Milletvekili adayları ve beraberlerinde Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yönetiminden oluşan bir heyetle seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret ettiler.
Siyaset Haberi
Ak Parti Milletvekil Adaylarından Belediye'ye Ziyaret

BEYŞEHİR - 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde, Ak Parti Konya Milletvekili adayları Mehmet Babaoğlu, Abdullah Ağralı, Hacı Ahmet Özdemir ve beraberlerinde Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatından oluşan bir heyet; seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret ettiler. Başkan Özaltun tarafından çiçeklerle karşılanan Milletvekili adayları, Belediyenin tüm birimleri ziyaret ederek personele çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
          Milletvekili adaylarının yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özaltun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Milletvekili adaylarına, halka hizmet adına çıktıkları zorlu yolda başarılar dileyen Başkan Özaltun 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Ak, Parti, Konya, Milletvekili, adayları, beraberlerinde, Ak, Parti,
Yorumlar
Haber Yazılımı