Haber Detayı
03 Ekim 2015 - Cumartesi 23:02 Bu haber 6812 kez okundu
 
AK Parti Sahaya İndi
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafı ile biraraya geldi.
Siyaset Haberi
AK Parti Sahaya İndi

BEYŞEHİR - Babaoğlu, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte Beyşehir Sanayi Sitesi'nde düzenlenen esnaf toplantısına katıldı. Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra esnafları işyerlerinde ve son olarak da ilçedeki bazı yerel basın kururuluşlarını ziyaret etti.
       Babaoğlu, ziyaretinin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret ettikleri sanayi esnafının sorunlarını dinleyerek, bu sorunlarına yönelik çözümler ürettiklerini ve 7 Haziran sonrasında yaptıkları çalışmaları anlattıklarını söyledi. Ziyaretlerde Konya-Beyşehir bölünmüş yolu çalışmalarındaki hızlı gelişmeyi, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusundaki çalışmaları da aktardıklarını belirten Babaoğlu, şunları kaydetti: "Doğalgaz getirme amaçlı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla yaptığımız görüşmeyi anlattık.Sayın bakanımızın BOTAŞ'a talimat vererek Doğanhisar, Hüyük, Beyşehir hattının projesini hazırlama talimatını verdiğinden bahsettik. Beyşehirli hemşehrilerimizin bir diğer talebi olan yeni devlet hastanesinde temel atma aşamasına geldiğimizi, Beyşehir'de öğrenim gören üniversiteli gençlerimizin yurt sorununu çözmek için de, yurt kapasitesini artırmak amacıyla yaptığımız çalışmaları anlattık.Esnafımızın bizden Beyşehlir için beklentilerini, isteklerini dinledik.Belediye Başkanımızla birlikte bir Beyşehir olmamız gerektiğini konuştuk. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde çok daha güçlü bir Beyşehir olacağız."

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , AK, Parti, Konya, Milletvekili, Mehmet, Babaoğlu, Beyşehir, ilçesind
Yorumlar
Haber Yazılımı