Haber Detayı
17 Mayıs 2019 - Cuma 12:00 Bu haber 9063 kez okundu
 
Ankara’daki Beyşehirliler iftarda buluştu
ANKARA - Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYDER)’nin geleneksel iftar yemeği Ankara'daki hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Eğitim-Kültür Haberi
Ankara’daki Beyşehirliler iftarda buluştu

ANKARA - Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYDER)’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl da beşincisini düzenlediği iftar programı Ankara'daki hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından Yapılan protokol konuşmalarında; BEYDER Dernek Başkanı Ahmet Taş, öncelikle iftar programına ev sahipliği yapan Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar ve Hemşehrimiz Hakkı Süha Okay beye  hemşehrilerimiz adına teşekkür etti. Devamında Başkan Taş, 2019-2021 dönemi için yeni seçilen Dernek Yönetim Kurulunu katılımcılara tanıttıktan sonra BEYDER'in faaliyetlerinden ve yeni dönemde hedeflerinden bahsederek  bu birlikteliğin daim olması için hemşerilerimizin Derneğimizi desteklemelerinin önemli olduğunu anlattı.

Daha sonra etkinliğe katılan Milletvekillerimiz Gülay Samancı, Fahrettin Yokuş, Hakkı Süha Okay ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katılımcılara bu birlik ve beraberliği sağlamanın önemli olduğunu ve bu birliği sağlayan başta Dernek Başkanı Ahmet Taş ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek dernek faaliyetlerine desteklerini sürdüreceklerini söylediler.

Ankara’daki hemşehrilerimizin tanışması ve kaynaşmasına vesile olan iftar programı katılımcıların iyi dilek ve temennilerinin ardından iftar sona erdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ankara’daki, Beyşehirliler, iftarda, buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı