Haber Detayı
19 Mart 2021 - Cuma 10:36 Bu haber 5076 kez okundu
 
Anlamlı Yarışta, Beyşehir Belediyesi "Yaşar"La Kupaya Uzandı
BEYŞEHİR - Çanakkale Zaferi'nin 106.yıl dönümü kapsamında Ödemiş'te düzenlenen rahvan at yarışlarında kulüp üyesi Üzeyir Yaşar'ın atı "Yaşar" Beyşehir'e birincilik kupasını kazandırdı
Spor Haberi
Anlamlı Yarışta, Beyşehir Belediyesi

BEYŞEHİR - Çanakkale Zaferi'nin 106.yıl dönümü kapsamında Ödemiş'te düzenlenen rahvan at yarışlarında kulüp üyesi Üzeyir Yaşar'ın atı "Yaşar" Beyşehir'e birincilik kupasını kazandırdı

Beyşehir Belediyesi Rahvan At Spor Kulübü Başkanı Fatih Akbıyık, İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen rahvan at yarışlarında küçük orta kategorisinde "Yaşar" adlı atıyla birinci gelen Üzeyir Yaşar ve jokeyi Erdoğan Yunus İyidöner'i başarısından ötürü tebrik etti.

Akbıyık, yaptığı açıklamada, Ödemiş Belediyesi'nin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106.yıldönümü etkinliği kapsamında rahvan at yarışları düzenlediğini belirtti.

Çanakkale şehitleri ve tüm şehitler için duaların edildiği yarışlara Günlüce Mahallesi Rahvan At Yarış alanında Türkiye'nin birçok kesiminden iştirak eden 200 at sahibinin katılım sağladığını vurgulayan Akbıyık, şunları kaydetti:

"Beyşehir'den de kulüp üyemiz olan Üzeyir Yaşar 'Yaşar' adlı atıyla yarışmaya dahil oldu. Jokeyi Erdoğan Yunus İyidöner'le koşuyu gerçekleştiren Yaşar, küçük orta kategorisinde birinci geldi.

At yarışında 6 kategoride dereceye giren atların sahiplerine Türk bayrağı ve kupaları takdim edildi.

Bu kapsamda, ilçemizi ve bölgemizi bu anlamlı yarışta başarıyla temsil ederek Beyşehir Belediyemize kupa kazandıran Üzeyir Yaşar ve jokeyi Erdoğan Yunus İyidöner'i elde ettiği başarısından dolayı kutluyorum."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Anlamlı, Yarışta,, Beyşehir, Belediyesi, "Yaşar"La, Kupaya, Uzandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı