Haber Detayı
10 Mart 2020 - Salı 13:37 Bu haber 5640 kez okundu
 
Atletizm ilçe seçmelerinin 2. ayağı Beyşehir’de yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Atletizm ilçe seçmesi müsabakaları yapıldı.
Spor Haberi
Atletizm ilçe seçmelerinin 2. ayağı Beyşehir’de yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Atletizm ilçe seçmesi müsabakaları yapıldı. 

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2020 Sezonu Atletizm Geliştirme projesi yarışmaları kapsamında Beyşehir Antalya caddesinde düzenlenen müsabakalarda toplam 150 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Atletizm Geliştirme projesi yazışmaları kapsamında düzenlenen il seçmelerinde 2006 – 2007 doğumlu bayan ve erkek kategorisindeki sporcular 2000 metre, 2008 - 2009 doğumlu bayan ve erkek kategorisindeki sporcular ise 1500 metre parkurunda mücadele etti. Bu kapsamda dereceye geçen 18 sporcu Antalya’da yapılacak bölge müsabakalarına katılacak.

Yarışmaları yakından takip eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sporcuları tebrik etti ve Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında yarışacak 12 sporcumuza başarılar diledi.

Başkan açıklamasında, “Değerli çocuklarımız güzel evlatlarımız bugün burada çok güzel bir aktivite içinde oldunuz. Bana ortaokul son sınıfımı hatırlattınız. Ortaokul son sınıfta ikinci olmuştum, lisede de 4000 metrede 2 defa 1. oldum,  atletizm konusunda yabancı değilim. Türkiye atletizm temsilcilerimiz, değerli Konya’dan gelen arkadaşlarımız ve değerli Gençlik Spor Müdürümüz inşallah alacağınız kupaların ilk adımı olsun. Taktığımız bu madalyalar derece alan sporcularımıza Türkiye şampiyonluğunda ilk adım olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konya atletizm il temsilcisi Seyfi Atamer ise konuşmasında, “Atletizm federasyon başkanlığının düzenlemiş olduğu atletizmi geliştirme projesi maiyetinde bulunan, atletizmde ilçe seçmelerinde 2. Ayağını Beyşehir’de yapmış bulunmaktayız. Buradaki yapmış olduğumuz yarışmalarda çocuklar 1500 ve 2000 metre koşarak,  çok güzel bir katılım sağladılar. Bu yarışmaya giren sporcularımıza madalya ve başarı belgelerini verdik, Ben özellikle bu yarışmayı onurlandıran Belediye Başkanı Adil Bayındır’a çok çok teşekkür ediyorum. Çünkü çocuklar ömür boyu unutamayacağı bir madalya aldılar, her zaman için anımsayacakları bir şey oldu. Çünkü diyecekler ki belediye başkanımızdan 2020 yılında madalya almıştım diye evin en güzel köşesine koyarak bunu güzel mutlu bir anı olarak geçireceklerdir.”

Atletizm seçme programına; Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Salih Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Emre Yağcıoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Atletizm, ilçe, seçmelerinin, 2., ayağı, Beyşehir’de, yapıldı, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı