Haber Detayı
24 Aralık 2018 - Pazartesi 10:14 Bu haber 4125 kez okundu
 
Başkan Altay, Atıksu Arıtma ve Tatlıcak Tesislerini İnceledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisleri ile Tatlıcak Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.
Yaşam Haberi
Başkan Altay, Atıksu Arıtma ve Tatlıcak Tesislerini İnceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisleri ile Tatlıcak Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Atıksu Arıtma Tesisleri’nde yapılan çalışmaları inceleyerek Konya merkezin yanı sıra ilçelerdeki tesislerdeki faaliyetler ile yapımı süren tesislerin son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’ne geçti.

Burada Toplu Ulaşım Simülasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Altay, toplu ulaşım alanında vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şeklide yolculuk yapmaları için gereken çalışmaların, teknolojinin de yardımıyla titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Altay, “Amacımız, vatandaşımızın rahatı ve mutluluğu adına en iyi hizmeti vermek için gereken her türlü çabayı sarf etmek. Bunu yaparken de elbette önceliğimiz yerli ürün kullanımı ve kaynak verimliliğine azami hassasiyet göstermek. Bu konuda şehrimiz için emek veren ve bu hassasiyetimize dikkat eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay,, Atıksu, Arıtma, ve, Tatlıcak, Tesislerini, İnceledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı