Haber Detayı
06 Ağustos 2019 - Salı 15:54 Bu haber 5719 kez okundu
 
Başkan Altay: Gençlerimiz Daha Güçlü Bir Türkiye İnşa Edecektir
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’de İlçe Belediyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatları, esnaflar, Kıble Kayası Kamp ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.
Bölgeden Haberi
Başkan Altay: Gençlerimiz Daha Güçlü Bir Türkiye İnşa Edecektir

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’de İlçe Belediyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Tüzün ile birlikte ilk olarak Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı’yı ziyaret eden Başkan Altay, daha sonra AK Parti Taşkent İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Mehmet Demirgül ve partililerle bir araya geldi.

VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN BİR NESLE İHTİYACIMIZ VAR

Taşkent Kıble Kayası mevkiinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Kamp ve Eğitim Merkezi’ni de ziyaret ederek kamp yapan öğrencilerle buluşan Başkan Altay, AK Parti iktidarları döneminde; yollar, köprüler, viyadükler, gençlik merkezleri gibi sayısız çalışma yürütüldüğünü ve Türkiye’nin dünyanın en büyük 17 ekonomisinden biri haline geldiğini söyledi. Başkan Altay, “Mazlum milletlerin umudu olmaya devam edeceksek; ülkemizi geleceğe taşımak ve daha büyük bir ülke haline getirmek istiyorsak daha çok çalışmalıyız. Vatanını, milletini seven bir nesle ihtiyacımız var. Sizler olmasanız bu yaptıklarımızın hiçbir kıymeti yok. Bu emaneti sizin gibi memleket sevdalısı olan, Allah korkusu bilen, büyüğünü küçüğünü bilen gençlere devretmek en büyük arzumuz. Çünkü biz sizlerin daha iyi bir Türkiye inşa edeceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

GENÇLİĞİ OLMAYAN BİR MİLLETİN GELECEĞİ OLMAZ

Ziyaretlere eşlik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “Gençliği olmayan bir milletin geleceği olmaz. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuz, enerji kaynağımızsınız. Böyle güzel organizasyonlar sizin yetişmenizde hayata daha güzel hazırlanmanızda, tanışıp kaynaşmanıza çok güzel bir ortam hazırlanıyor” ifadelerini kullandı. Taşkent’ten sonra Hadim’e geçen Başkan Altay ve beraberindeki heyet, burada da ilk olarak Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nu, ardından da AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve partilileri ziyaret etti. İlçe esnaflarını da ziyaret eden Başkan Altay, seçimlerde verdikleri destek nedeniyle Taşkent ve Hadimlilere teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay:, Gençlerimiz, Daha, Güçlü, Bir, Türkiye, İnşa, Edecektir,
Yorumlar
Haber Yazılımı