Haber Detayı
30 Mayıs 2019 - Perşembe 12:18 Bu haber 4144 kez okundu
 
Başkan Altay: “İstanbul’da Emaneti Sahibine Teslim Edelim”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Beyoğlu Belediyesi\'nin düzenlediği iftar programında İstanbul’da yaşayan Konyalılarla bir araya geldi.
Bölgeden Haberi
Başkan Altay: “İstanbul’da Emaneti Sahibine Teslim Edelim”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları kapsamında İstanbul’da yaşayan Konyalılarla bir araya geldi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ”Böyle güzel bir Ramazan akşamında, fetih yıldönümünde sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak 40 bin kilometrekare alanda Konyalı hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde Konya, büyükşehirler arasında AK Parti'ye en yüksek oyu veren şehir oldu. Konyalı hemşehrilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye ve bizlere çok büyük destek verdiler. Tüm Konyalı hemşehrilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şimdi sizlerden emanetin sahibine teslim edilmesi için 23 Haziran’da Binali Başkanımıza, Başbakanımıza destek istiyoruz. Konyalılar her zaman haktan, adaletten, doğrudan yana oldular. İnşallah 23 Haziran’da da bunun tescili olan bir sonuç çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Şimdiden seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, 23 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını belirterek, “İnşallah 23 Haziran seçimlerinde hak yerini bulacaktır. Adil bir şekilde, inşallah sizlerin de destekleriyle Binali Yıldırım İstanbul’umuza hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu da hayırlı geçen bu Ramazan’ın ardından 23 Haziran seçimlerinin de Binali Yıldırım ve İstanbul için çok daha güzel olması temennisinde bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konya’ya yakışır oy oranının İstanbul’da da inşallah yer bulmasına, Binali Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehre ve ülkeye hizmet etmesine hep birlikte şahitlik etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ise, “23 Haziran seçimlerinde Konyalı ve Beyoğlulular Binali Yıldırım’ı daha güçlü şekilde destekleyecek. İstanbul’da Binali Yıldırım, Türkiye ve dünyada Recep Tayyip Erdoğan ile beraber güçlü ve büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Programa Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay:, “İstanbul’da, Emaneti, Sahibine, Teslim, Edelim”,
Yorumlar
Haber Yazılımı