Haber Detayı
17 Mayıs 2019 - Cuma 17:22 Bu haber 17236 kez okundu
 
Başkan Bayındır'ın İzmir Temasları Sürüyor
İZMİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İzmir'deki temasları kapsamında Hatsan Silah Sanayi fabrikasını ziyaret etti.
Ekonomi Haberi
Başkan Bayındır'ın İzmir Temasları Sürüyor

İzmir’de temaslarını sürdüren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, üretiminin yüzde 95’ini dünyada 90’dan fazla ülkeye ihraç eden, savunma amaçlı olarak ürettiği tüfekler dünyanın birçok emniyet teşkilatı tarafından da kullanılmakta olan Hatsan Silah Sanayi Fabrikası’nı ziyaret etti.

Başkan Bayındır, ziyaretinde, bünyesinde 650 çalışanı ve 500’ü aşkın ileri teknoloji parkuruyla 1976 yılından bu yana İzmir’de faaliyet gösteren, Türkiye’nin benzersiz ve en iyi tanınan havalı ve ateşli tüfek üreticisi olan Hatsan Silah sanayi Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Beyşehirli hemşerimiz Abdullah Taşyağan ve Fabrika Genel Müdürü Bahtiyar Taşyağan’la biraraya geldi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üzümlülü işadamı Abdullah Taşyağan, 4’üncü kez Beyşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Bayındır’ı tebrik etti, görevinde başarı diledi.

Belediye Başkanı Adil Bayındır ise, İzmir’de üretim yapan ve çok sayıda kişiye istihdam imkanı sağlayan, bu arada doğduğu topraklar olan Beyşehir’i de unutmayan kadirşinas işadamı hemşerileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Bayındır, işadamı Taşyağan’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgiler de aldı. 
Ziyarette, silah sektörü ve yeni yatırımlara yönelik istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.
 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır'ın, İzmir, Temasları, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı