Haber Detayı
12 Nisan 2021 - Pazartesi 12:55 Bu haber 4124 kez okundu
 
Başkan Bayındır'ın Ramazan Ayı Mesajı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ramazan ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Güncel Haberi
Başkan Bayındır'ın Ramazan Ayı Mesajı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ramazan ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Bayındır'ın mesajı şöyle: “Tüm İslam Âlemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olmuştur.

Rahmet dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyorum. İnşallah içinde bulunduğumuz şu pandemi sürecini de en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum ve hemşehrilerime gerekli kurallara uymaya davet ediyorum.

Ayrıca temizlik, maske ve mesafe temel prensipleri başta olmak üzere kurallara uymanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu unutmayalım.

Belediye olarak bizler Ramazan ayında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumu sizler için hazırladık.

Halkımızın Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini sizler için seferber ettik.

On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayının Şehrime, ülkeme ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'na sevdikleriyle birlikte sağlıkla erişmelerini diliyorum.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır'ın, Ramazan, Ayı, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı