Haber Detayı
27 Ağustos 2018 - Pazartesi 12:16 Bu haber 4829 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Belediye Personeli ile Bayramlaştı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi personeli ile bayramlaştı.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun, Belediye Personeli ile Bayramlaştı

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve Beyşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nail Özkan ile birlikte Beyşehir Belediyesi hizmet binasında görev yapan Belediye personeli ile bayramlaştı.

        Hizmet binasındaki tüm birimleri gezen Özaltun, birim müdürleri ile birimlerde çalışan personelin geride kalan kurban bayramını kutladı.

         Özaltun, "İnsanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşatılarak dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine vesile olmuştur. Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Aynı yolda, aynı hedefe sizlerle beraber yürümekten çok memnunum. İlçemizde bugüne kadar sizlerin de emek ve katkılarıyla güzel işler  ve hizmetlere imza attık, daha iyilerini de yine inşallah birlikte yapmaya devam edeceğiz. Rabbim, istikrarımızı, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Cümleten sizlerin, ailelerinizin, tüm sevdiklerinizin geride kalan Kurban Bayramını tebrik ediyor, hanelerinize huzur, sağlık, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum" dedi.

        Özaltun, tüm Belediye personeli ile tek tek bayramlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun,, Belediye, Personeli, ile, Bayramlaştı,
Yorumlar
Haber Yazılımı