Haber Detayı
25 Mart 2019 - Pazartesi 13:35 Bu haber 4562 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Birim Müdürlerine Teşekkür Plaketi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlediği toplantıda Beyşehir Belediyesi’nin birim müdürleriyle biraraya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’dan Birim Müdürlerine Teşekkür Plaketi

BEYŞEHİR - 31 Mart’ta 5 yıllık görev süresi dolacak olan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlediği toplantıda birim müdürlerine kuruma ve ilçeye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Özaltun, 5 yıllık görev süresini de değerlendirdiği toplantıda, gönül ve hizmet belediyeciliğinde altın bir dönemi geride bıraktıklarını anlatırken, Beyşehir’de hayata geçirilen büyük bölümü ilk olan birçok proje ve hizmeti birim müdürleriyle bir ekip ve takım çalışması halinde mesai yaparak gerçekleştirdiklerine vurgu yaptı.

Elde edilen başarılı hizmetlerde, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden özveriyle çalışan belediyenin birim müdürlerinin  rolünün çok büyük olduğunu dile getiren Özaltun, “2014-2019 yılları arasında ilçemizde gönül ve hizmet belediyeciliğinde altın döneme damga vuran, hizmetlerdeki özverili ve üstün çalışmalarından dolayı Beyşehir Belediyemizin birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Özaltun, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile Beyşehir Belediyesi’nde çeşitli birimlerde müdür pozisyonunda  görev yapan isimlere birer teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Birim, Müdürlerine, Teşekkür, Plaketi,
Yorumlar
Haber Yazılımı