Haber Detayı
07 Temmuz 2015 - Salı 11:26 Bu haber 5714 kez okundu
 
Başkentteki Beyşehirliler İftarda Bir Araya Geldi
BEYŞEHİR - Ankara’da yaşayan Beyşehirliler iftar yemeğinde bir araya geldi.
Güncel Haberi
Başkentteki Beyşehirliler İftarda Bir Araya Geldi

BEYŞEHİR - Ankara’da faaliyet gösteren kısa adı BEYDER olan Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen iftar programında, başkentte yaşayan Beyşehirliler bir araya geldi.
       Yemeğin ardından bir konuşma yapan BEYDER Başkanı Ahmet Taş, derneğin faaliyetlerinden ve hedeflerinden söz ederek, katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı  teşekkür etti. 
       Programda, KONEV Başkanı Hakkı Teke, ANKONDER Başkanı Mehmet Erkoç ve BEYHUDER Başkanı Şükrü Karagül de birer konuşma yaptı.
        İftar programı, gerçekleştirilen sohbetlerin ve toplu olarak fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. 
          Programa, İstanbul'da faaliyet gösteren Beyşehir ve Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER), Ankara Konyalılar Vakfı (KONEV) ve Ankara Konyalılar Derneği (ANKONDER) ‘nin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beyşehirli hemşehrilerimizden Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özaba, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, Prof. Dr. Yusuf Sarınay, Merkez Valisi Muammer Muşmal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı SGB Daire Başkanı Yüksel Erdoğan, Yargıtay Üyesi Ali Sezgin, Süleyman Şenol, Prof.Dr. Mehmet Şimşek, Prof.Dr. Yılmaz Yıldırır, Prof.Dr. Muammer Canel, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halil İbrahim Metin’in de  aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Ankara’da, yaşayan, Beyşehirliler, iftar, yemeğinde, bir, araya, gel
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Başkentteki Beyşehirliler İftarda Bir Araya Geldi
Yorumlar
Haber Yazılımı