Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 18:55 Bu haber 4381 kez okundu
 
Bayındır, “Mart Kapıdan Baktırdı, Kazma Kürek Çalışmalar Yaptırdı”
BEYŞEHİR - Beyşehir'de dün ikindi saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ilçe merkezinde ve yerleşim merkezlerinde ise yer yer 25–30 santimetre kar kalınlığı oluşturdu.
Güncel Haberi
Bayındır, “Mart Kapıdan Baktırdı, Kazma Kürek Çalışmalar Yaptırdı”

BEYŞEHİR - Beyşehir'de dün ikindi saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ilçe merkezinde ve yerleşim merkezlerinde ise yer yer 25–30 santimetre kar kalınlığı oluşturdu.

Beyşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik işleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, kar yağışının ardından kar yağışının etkili olduğu yerlerde karla mücadele çalışması başlattı. İlçe merkezinin dış mahallelerinin yollarını ulaşıma açık tutabilmek için mesai yapan ekipler, Beyşehir'e bağlı Kurucuova, Gölyaka, Dumanlı, Yeşildağ, Huğlu, Üzümlü ve Ecirli bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle ilçe merkezinde etkisini gösteren kar yağışında ekipler gece gündüz kazma kürek ve iş makinaları ile kar temizleme çalışmalarına devam etti. Sabah saatlerinde ise özellikle eğimli yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yürütüldü. Belediye ekipleri, yolların yanısıra yaya trafiğinde olumsuzluklar yaşanmaması için kaldırımlarda da kar temizliği yaptı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır tüm bölgelerin kontrol altında olduğunu belirterek, bu dönemde de Mart ayının kapıdan baktırıp, kazma kürek çalışmalar yaptırdığını dile getirdi.

Atasözü ile örnek veren Başkan Bayındır, yaptığı açıklamada, “Kış mevsimini geride bırakıyoruz. Bu mevsimin bereketini yaşıyoruz baktığımız zaman, ekili tarım alanlarına, su kaynaklarımıza, gölümüze ve son zamanlarda başımıza illet olan koronavirüse bu yağışlar inşallah deva olur. Yüce yaratan bizleri öyle güzel mükâfatlandırıyor ki bunu görmemek elde değil. Kar yağışı münasebeti ile ilçemizin tüm mahallelerinde kar var, biz belediye olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar yükü alarak yıkılan ağaçların budama çalışmaları yürütülüyor. Kısaca ilçemizin her noktasında ve alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Karla mücadele mesaisinde çalışmalara nezaret ederek bu sınavı başarıyla geçen birim müdürlerimize ve ekiplerimize teşekkür ediyorum.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır,, “Mart, Kapıdan, Baktırdı,, Kazma, Kürek, Çalışmalar, Yaptırdı”,
Yorumlar
Haber Yazılımı