Haber Detayı
01 Kasım 2017 - Çarşamba 10:00 Bu haber 4836 kez okundu
 
BEM-BİR-SEN Beyşehir Nöbet Değişimi
BEYŞEHİR - Memur-Sen’e bağlı olarak faaliyet gösteren Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Beyşehir İlçe Temsilciliği’nde seçim heyecanı yaşandı.
Güncel Haberi
BEM-BİR-SEN Beyşehir Nöbet Değişimi

BEYŞEHİR - Memur-Sen’e bağlı olarak faaliyet gösteren Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Beyşehir İlçe Temsilciliği’nde seçim heyecanı yaşandı. Beyşehir Belediyesi’nde memur olarak görev yapan Osman Zengin BEM-BİR-SEN Beyşehir İlçe Temsilciliği görevine seçildi.

      Beyşehir Belediyesi’nde yeni dönemde görev yapacak ilçe temsilcisinin belirlenebilmesi için sendika üyelerinin önüne sandık konularak seçim yapıldı. BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Büyükaslan ve Eyüp Çelik ile Selçuklu İlçe Baş Temsilcisi Ali Başkurt’un da nezaret ettiği seçime Osman Zengin tek aday olarak girdi.

        Yapılan seçim sonrasında Zengin, 57 üyesi bulunan BEM-BİR-SEN Beyşehir İlçe Temsilciliği’ne getirildi. Zengin, yapılan seçim sonrasında kendisini bu göreve layık gören sendika üyeleri ile görevi devraldığı Mehmet Adıgüzel’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: BEM-BİR-SEN, Beyşehir, Nöbet, Değişimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı