Haber Detayı
02 Ekim 2019 - Çarşamba 11:21 Bu haber 8555 kez okundu
 
Beyşehir, 6 ülkeden gelen yabancı öğretmenleri ağırlıyor.
BEYŞEHİR - Erasmus+KA201 okul eğitim alanında stratejik ortaklıklar programı kapsamında yürütülmekte olan proje dolayısıyla İspanya, İtalya, Fransa, Polonya, Yunanistan ve Romanya'da görevli yabancı öğretmenler Beyşehir'e geldi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir, 6 ülkeden gelen yabancı öğretmenleri ağırlıyor.

BEYŞEHİR - Beyşehir'e bağlı Karaali Mahallesi'nde faaliyet gösteren Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu'nun ortağı olduğu "Early Education For İnclusion" isimli Erasmus+KA201 okul eğitim alanında stratejik ortaklıklar programı kapsamında yürütülmekte olan proje dolayısıyla  İspanya, İtalya, Fransa, Polonya, Yunanistan ve Romanya'da görevli yabancı öğretmenler Beyşehir'e geldi.

Okulda gerçekleştirilen 5'inci Ulus Ötesi Proje Toplantısı'na katılan yabancı öğretmenler, yürütülen çalışmalar içerisinde yer aldı. 

Karşılama sonrasında okulda hazırlanan proje sergisini gezen yabancı öğretmenler, Okul Proje Koordinatörü Sınıf Öğretmeni Cengiz Çetin ile İngilizce Öğretmeni Ayşe Aker tarafından hazırlanan proje ve ilçeyi tanıtıcı görsel sunumları izledi. 

Beyşehir'in misafiri yabancı öğretmenler, daha sonra İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ile İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk'u da ziyaret etti. Konuk, yabancı konuklara çeşitli hediyeler verdi.

Hafta boyunca Beyşehir'de kalacak yabancı öğretmenlerin, hareketlilik programı çerçevesinde yapılacak geleneksel çocuk oyunları turnuvasını izleyecekleri, düzenlenecek olan aşure günü etkinlikleri ile sosyal kültürel aktivitelere de katılacakları belirtildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir,, 6, ülkeden, gelen, yabancı, öğretmenleri, ağırlıyor.,
Yorumlar
Haber Yazılımı