Haber Detayı
17 Haziran 2018 - Pazar 20:25 Bu haber 7356 kez okundu
 
Beyşehir AK Parti'de Bayramlaşma
BEYŞEHİR - Beyşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Siyaset Haberi
Beyşehir AK Parti'de Bayramlaşma

BEYŞEHİR - Eski Belediye İş Merkezi'ndeki parti teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Şenol ile, kadın ve gençlik kolları mensupları, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ve partililer katıdı.

Konya Milletvekili adayı Samancı burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere değinirken, seçimlerin önemine vurgu yaptı.



       Seçimlerde Beyşehirliler'in yine her zaman olduğu gibi partisine büyük bir teveccüh göstereceğine inandığını dile getiren Samancı, bu çerçevede milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte tam kadro olarak sahaya çıkarak vatandaşlarla buluştuklarını ve destek beklediklerini ifade ettiklerini kaydetti.



       Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin, vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı.



       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da dönemlerinde ilçeye kazandırılan hizmet ve yatırımlara değindi.
       Özaltun, Beyşehir’de büyük bölümü ilk olan bir çok projeyi hayata geçirdiklerini, Beyşehir’in gerek belediye, gerekse devlet yatırımları yönünden altın bir dönemi yaşadığını dile getirdi.

       AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da konuşmasında, 24 Haziran’daki seçimlere dikkat çekerken, seçim çalışmalarının gece gündüz demeden devam ettirdiklerini söyledi. 

       Konuşmaların ardından Samancı, Akış ve Özaltun partililerin ve programa katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, AK, Parti'de, Bayramlaşma,
Yorumlar
Haber Yazılımı